Máte niekto skúsenosť s partnerom, ktorý mal zdravotné postihnutie?
Ide tu o to, že mám priateľa, ktorý je chorý, a to dosť vážne... a mám pocit že to prestávam zvládať po psychickej stránke... Zožiera ma to, že mu nedokážem pomôcť...
Mám skúsenosti a veľké. Treba na to silu a ber to tak, že mu oveľa viac ublížiš ak ho necháš preto, lebo to nezvládaš. Treba s tým vedieť žiť a brať život tak ako prichádza.
A nikdy nehovor nikdy. V živote ťa môže stretnúť čokoľvek. Nikto nevie čo mu život prinesie. Skús sa na to pozrieť zo stránky, že ty si teraz zdravá, ale aj tebe sa môže niečo prihodiť a budeš invalid/chorá. A ako by si sa cítila keby ti niekto povedal, že práve preto si z tebou nechce nič začať?
@plutvonozceakrivozubky to sa veľmi mýliš, že by si si s nikým nechcela začať. Invalid má presne také isté potreby ako zdravý človek a povedal by som, že je to skôr naopak. Mám veľa skúseností s invalidmi.
@plutvonozceakrivozubky prepáč, ale budem ti protirečiť. Nemôžeš to povedať pokiaľ nie si. Keby si bola v danej situácii tak by som tvoj názor považoval za relevantný.
adsy ma pravdu mame take iste potreby sme ludia ktory potrebuju tiez lasku a porozumenie problem je ze toto maloktora 16 rocna zdrava pocchopi... adsy je predsalen starší a ked aj dakoho takeho mal je to predsa mu lepsie hodnotit.
@jamakasi ved ja som nikoho neurazila,ale ako som uz pisala, byt v takej situacii tak si s nikym nechcem zacat lebo by som sa citila tak ze obmedzujem partnera
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
obeta sa len tak lahko nevidi v dnesnej dobe
A nikdy nehovor nikdy. V živote ťa môže stretnúť čokoľvek. Nikto nevie čo mu život prinesie. Skús sa na to pozrieť zo stránky, že ty si teraz zdravá, ale aj tebe sa môže niečo prihodiť a budeš invalid/chorá. A ako by si sa cítila keby ti niekto povedal, že práve preto si z tebou nechce nič začať?
popripade sa pytaj poradim...
to je taky test v žive kto je aka osobnosť
Ako opatrovatel ci partner?
V podstate oboje a ešte niečo navyše.
adsy ma pravdu mame take iste potreby sme ludia ktory potrebuju tiez lasku a porozumenie problem je ze toto maloktora 16 rocna zdrava pocchopi... adsy je predsalen starší a ked aj dakoho takeho mal je to predsa mu lepsie hodnotit.