my máme a je to dosť na nič nemáme ako ujsť a tak... ja už mám 2 zápisy a tretí ak budú kontrolovať archív toho, čo zachytila kamera. Iba školník nás pusta prec, inak nemôžme
@strikinelka ani veľmi nie... v obchodoch sa kradne a v škole podvádza, čo je vlastne niečo podobné máš s tým azda problém preto, že nebudeš môcť podvádzať pri písomkách a pod.?
@loveistheanswer tak to určite nejsom zasa taka blbá aby som musela používať tahaký...ale som blbá na to že ich ani použivať neviem...mna by chytli aj bez kamery... ale to ide skôr o to že oni nás chcú iba kontrolovať..
@strikinelka vieš čo? Ja síce len chodím na obyčajné gymnázium,ale tých 30€ čo platíme ako ZRPŠ neviem kam idú...
A hentamto...mno máš,pravdu,je mnoho oblastí kam by tie prachy mali ísť... Ale zas...dať to do tried? Hm...okey,keď na chodbách,v pohode,ale v triedach to je zbytočnosť
@lucina223 chapes ja platim mesacne 60 eur navyse mam dvojicku takze ona tiez 60 eur takze za obidve maju 120eur.... a to iba za to ze tam chodime platime....a oni budu davat na kamery peniaze ked v jedálni ta jejich voda stoji za dve veci..&???
@strikinelka / @loveistheanswer - na verejných preistranstvách (šk. dvor, chodby) to nie je problém - pokiaľ ide o triedy, šatne, WC a pod. - nie je to také jednoduché a momentálne to legislatíva de facto neumožňuje... navyše, pokiaľ ide o pracoviská (čo sú aj triedy), je to aj v rozpore so zákonníkom práce a v každom prípade musia s kamer. systémom súhlasiť dotknuté osoby - tda žiaci, učitelia, zamestnanci... takže kamier na šatniach, sprchách či WC sa obávať netreba (zatiaľ)
@loveistheanswer - na prevenciu a zamedzenie sú predovšetkým pedagógovia... a pokiaľ ide o obchody - nepleť hrušky s jablkami - v obchodoch platí v rámci bankového zákona to isté, čo vo fin. inštitúciach...
A čítala som že je to nieje zasahovanie do súkromia žiakov ,pretože každý človek odvádza dane do školstva ale keď som súkromkárka nemalo by to na mna platiť nie?
@strikinelka my sme maly...nic extra..ako predtym len ked sa nieco poskodilo respektive znicilo tak uz vedeli kto..na zachodoch neboli...nastastie..neviem ako by som prchal zo skoly a fajcil cez prestavky..ale prezil som to!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
myslím, že v obchode nepresedíš polovicu života.
@strikinelka no veď a na čo podľa teba slúži kamerový systém ak nie na kontrolovanie?
jak by sme opisovali?
ale vies mi sme sukromka takze kazdy mesiac si platim za to ze tam soma snad si nemyslia ze im budem davat peniaze na kamery...
A hentamto...mno máš,pravdu,je mnoho oblastí kam by tie prachy mali ísť... Ale zas...dať to do tried? Hm...okey,keď na chodbách,v pohode,ale v triedach to je zbytočnosť
@loveistheanswer - na prevenciu a zamedzenie sú predovšetkým pedagógovia... a pokiaľ ide o obchody - nepleť hrušky s jablkami - v obchodoch platí v rámci bankového zákona to isté, čo vo fin. inštitúciach...
preboha vsak kamery mas v obchodoch niekde v autobusoch na uliciach tak nechapem co riesis
Nechcela by som. Ani za nič.