Myslím tým niekoho, (kľudne aj herci, speváci atď.) koho hlas sa vám strašne páči, máte ho už len preto radi a dokázali by ste ho počúvať donekonečna (a ešte ďalej) ?
mám menovať? nuž dobre... Marek Majeský, Stano Král, Dušan Cinkota, Ady Hajdu, Emanuel Hason, Tomáš Maštalír, ten čo dabuje Dr.Housa, Ivan Šándor, Milan Bahúl, Pavel Višňovský, občas Jozef Vajda... teraaaaz Tom Felton, Matthew Bellamy (muse), Lauri z The Rasmus, Chester Bennington, Chris Martin, á... už sa mi nechce premýšľať (samozrejme Ondrejov ešte
Jonas Renkse (Katatonia),Lana Del Rey ,Joacim Cans (Hammerfall),Jorn Lande ,Sebastian Bach(Skid Row), Václav "Noid" Bárta , Ashton Nyte,Aðalbjörn "Addi" Tryggvason...hodim odkaz aspoň na jedného :
Satinsky, Alex Stefuca, Frank Sinatra, Tom Jones, Karel Gott...
a (!) krcmar v Pezinku pri stadione - povie "dobry den", a ty vies, ze ten clovek je priliz vzdelany na to, aby tam capoval pivo, kofolu, a aby tam robil (najlepsiu!) cigansku... neuveritelne.
zo speváčok Lana del Rey určite ! ... herećka napríklad Zuzana Fialová ...a včera som pozerala neaký film a ten chlap mal fakt príťažlivý hlas ale bol dabovaný takže neviem ako sa volal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
a tak zo spevákov Alex Turner /arctic monkeys/, aj ten z Metallicy je fajn
Jonas Renkse (Katatonia),Lana Del Rey ,Joacim Cans (Hammerfall),Jorn Lande ,Sebastian Bach(Skid Row), Václav "Noid" Bárta , Ashton Nyte,Aðalbjörn "Addi" Tryggvason...hodim odkaz aspoň na jedného :
Adam Gontier z Three Days Grace
Brent Smith - Shinedown
mám 4 najobľúbenejšie hlasy
- milý. ( najsexi hlas na celom šírom existujúcom žijúcom aj mŕtvom svete)
- Yann ( druhý najsexi hlas na celom šírom existujúcom žijúcom aj mŕtvom svete)
- hlas najlepšej kamarátky ^^
-. Alan Rickman ( toto nepotrebuje komentár )
a (!) krcmar v Pezinku pri stadione - povie "dobry den", a ty vies, ze ten clovek je priliz vzdelany na to, aby tam capoval pivo, kofolu, a aby tam robil (najlepsiu!) cigansku... neuveritelne.
axl rose, alex turner, hugh laurie ( ) bolo by ich viac, ale komu sa chce pamätať
jeho hlas sa mi páči.
a potom ešte pár súkromných záležitostí
RoboRoth
Milan Lasica
Alan Rickman
a môj. rada sa počúvam. a rada rozprávam
a ešte Andy LaPlegua...
a mojim snom je si zohnať GPS v ktorom bude mi kázať aspoň jeden z nich
(odmysliac si Ruth zo Psicovočosi sadinecročosi
a mnoho Britov .
Som tak chytrá, že posledne keď som sa s ním stretla a on mi dával podpis stihla som mu nakecať ako veľmi ho milujem.
U Jedľovského detto (vtedy mi nepísalo pero)
No takisto milujem hlas Mariána Geišberga, Eddieho Redmayna, Juraja Bielika.. A tak ďalej, veľa iných
Ale Roth určite určite
^^