staci ked poviem kedy dojdem.... a robim to tak ked idem na dlhsie ze "bud dojdem o 4tej rano alebo az o deviatej ked sa vyspim" a nikto mi nic na to nepovie
v podstate do tej desiatej....veČer....ale keď chcem, tak poviem, že idem na dlhšie....keď idem na koncert, tak poviem....vlastne sa ma už iba pýtajú, kedy prídem...
niesom s nou vobec spokojna bo aj ked beham len u nas po dedine musim byt doma o 22:00...akože keby idem dakde inde tak nepoviem ale toto....lezie mi to dost na nervy
co ja viem, teraz ked mam po maturach, a mam dlhe leto, mam co robit, tak idem von, poviem kam idem, s kym (aspon priblizne a ze pridem...ale vzdy do takej jedenastej stiham, aj skorej...podla toho kam idem a s kym idem, ale nemam pevne stanoveny cas...myslim ze mi nasi veria
vždy sa dá nájsť kompromis... ked niekam fakt že chcem ísť tak na 99% možem (teda zatial asi vždy ) a ked len von a chcem byť dlhšie proste zavolám a ak niesu namietky tak možem (čo už je len 80% cca ) .... ale doveru som si budovala u našich strašne bolo ešteže už je to také aké je
juhúú a v piatok sa ide na stanovačku! beefree to istí
do 23:00 a zda sa mi to malo,keby tak do tej 24:00....to by bolo v pohode...a vynimocne obcas jej napisem sms,ze dojdem o 23:30 a ona,dobre ale presne..budem ta cakat..a czdy,vzdy ma cak nejde spat...nekedy,este aj oco...ma to dost seree...
ja som vonku dovtedy kym je zabava ..a takisto sa moja vecierka odvija od mojho mmntalneho stavu ..ked je oslava tak to vacsinou prezenieme a do tej 4-pol 5 prespime v boxe v nejakom bare ..no a takisto to zavisi od nalady sbskarov kedy sa unuvaju pricvalat k nasemu boxu a prebrat nas priatelskou radou:"tu sa nespi kkti" alebo peckou po hlave ...
nemám večierku, funguje to tak, že poviem, kedy prídem.. mám totiž strašne paranoidného otca, ktorý pozerá veľa nemeckých kriminálok a myslí si, že všade na mňa číha smrť, únosca, násilník alebo len zlodej. a tak mi nanútil kasera a musím sa mu ozývať aj v priebehu dňa, aby vedel, či som v poriadku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
juhúú a v piatok sa ide na stanovačku! beefree to istí
Večer nikam nechodievam, neviem.
ale po 18tke uz len poviem, ci vlastne pridem
ked som v trnave, tak mi do toho nekeca uz vobec nikto.