to rozhodne nie. okolo mňa je veľa veľmi inteligentných a rozhľadených ľudí, od ktorých sa je čo učiť. bolo by fakt nemiestne si myslieť, že sú blbí a ja v pohode.
@midnight no pre teba by boli blbí aj tí. FEI STU.
Naučiť sa toho vedia pomerne dosť (a aj pochopiť aké-také súvislosti), preto im nemôžem objektívne povedať plošne "blbí". [To si nechávam pre faktických idiotov, ktorí nevedia, ako prešli zo semestra do semestra, alebo študentov iných škol, čo vyplakávajú, keď sa na skúšku musia naučiť "strašnú" 20-stranovú brožúrku, pri ktorej hysterčia, že "ale ty nevieš, koľko je tam faktov!".] Z toho, čo ale mám možnosť vidieť počas hodín a prestávok (ak teda niekto cielene nemaskuje nejaký hlbší intelekt a nie iba prevažne diskutovaný cyklus eating-sleeping-gaming-drinking-having sex) pomerne plytkí hej. Ale to je asi vzhľadom na vysoko exaktnú študijnú špecializáciu celkom pochopiteľné.
tak toto je asi najhoršie položená otázka ktorú som za poslednú dobu čítal.... neexistuje blbý človek nakolko naše mozgy sú konštrukčne rovnaké... funkčnosť to už je iná... ale odpoviem protiotázkou: má kulturista pocit, že vsetci okolo neho su antisportovci?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Plytkí.
To áno.
Ale nie úplne všetci.
@nietimekki zas?! treba ti to?
Takto mi to menej lezie na mozog
"Blbí" je nesprávne slovo? Kde žiješ, človeče? Tam sa chcem presťahovať!
Naučiť sa toho vedia pomerne dosť (a aj pochopiť aké-také súvislosti), preto im nemôžem objektívne povedať plošne "blbí". [To si nechávam pre faktických idiotov, ktorí nevedia, ako prešli zo semestra do semestra, alebo študentov iných škol, čo vyplakávajú, keď sa na skúšku musia naučiť "strašnú" 20-stranovú brožúrku, pri ktorej hysterčia, že "ale ty nevieš, koľko je tam faktov!".] Z toho, čo ale mám možnosť vidieť počas hodín a prestávok (ak teda niekto cielene nemaskuje nejaký hlbší intelekt a nie iba prevažne diskutovaný cyklus eating-sleeping-gaming-drinking-having sex) pomerne plytkí hej. Ale to je asi vzhľadom na vysoko exaktnú študijnú špecializáciu celkom pochopiteľné.
"no pre teba by boli blbí aj tí. FEI STU. "
ale no... až taký namyslený zas nie som...