ešte stále môžete niekoho nového spoznať s ktorým budete alebo sa dopracujete do určitého štádia porozumienia, kamarátstva a komunikácie ako ste boli, alebo ste s niekym iným práve teraz?
Myslím že určite áno... V každej etape života si nájdeme niekoho nového s kým sa dopracujeme na to určité štádium... Síce nejaký ten kamarát alebo kamaráti zostanú celý život, ale stále je väčšia pravdepodobnosť, že si nájdeme nového ako keď budeme mať do smrti toho jedného
Samozrejme že sa môže stať. Dajme tomu že mám 2-3 osoby, s ktorými si najviac rozumiem. Časom ich bolo viac, potom menej, ľudia prichádzajú, odchádzajú.... Možno ešte dakto podobný príde, možné to určite je.
Treba však povedať že tie aktuálne osoby si okrem porozumenia aj veľmi vážim a ak príde niekto nový, nemalo by to byť na úkor nich, nová osoba nenahradí ich miesto, musí si vybudovať svoje vlastné.
jasne, podla mna takmer kazdy moze takmer s kazdym spickovo vychadzat, ak su prihodne okolnosti prvych niekolkych stretnuti, alebo nejaky spokocny spojujuci zazitok, a snaha byt decentna ludska bytost
lebo ak pri 7 mld ludi aktualne na svete za zivot stretnes niekolko tisic ludi, z coho si clovek bezne pocas zivota najde 3-4 vaznejsie vztahy.. to je veeeelmi malicky zlomok toho, co je 'v ponuke'
cize nie je take pravdepodobne, ze si nasiel prave toho jedneho praveho, ale ze sme v ramci druhu ovela kompatibilnejsi, nez sa zda
detto @Sugy1 veľa rokov sme sa poznali len ako kamaráti... trvalo dlho, kým som prišiel na to, aký je to skvelý človek a partner... takže C je správne...
Tue prvé kamarátsta a rodinné vzťahy sú vždy najsilnejšie a je tam aj najväčšie porozumenie, ale ľudia často odchádzajú preč z domova a zostávajú bez tých najsilnejších vzťahov a potom si hľadajú nové, ktoré môžu aj nemusia byť rovnako silné. Takže tvoja odpoveď závisí na tom či si myslíme že sú tie nové priateľstvá rovnako silné.
Neviem nikto ma nechápe a ani nechce pochopiť preto proste dopadnem ako alkoholik alebo začnem fetovat potom mi strihne a nájdu ma niekde o klučku zaveseneho áno príde mi to vtipné... plakať už nebudem proste sa pozriem pravde do očí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Treba však povedať že tie aktuálne osoby si okrem porozumenia aj veľmi vážim a ak príde niekto nový, nemalo by to byť na úkor nich, nová osoba nenahradí ich miesto, musí si vybudovať svoje vlastné.
lebo ak pri 7 mld ludi aktualne na svete za zivot stretnes niekolko tisic ludi, z coho si clovek bezne pocas zivota najde 3-4 vaznejsie vztahy.. to je veeeelmi malicky zlomok toho, co je 'v ponuke'
cize nie je take pravdepodobne, ze si nasiel prave toho jedneho praveho, ale ze sme v ramci druhu ovela kompatibilnejsi, nez sa zda
chapte ma niekto