@mielikk Nahnala si mi strach.Čo ak to tak naozaj bude.Desím sa priebehu.(ach)
Nie nie,žiadna Supersta.Od 6.ročníka nikde nespievam.A to zo zásady.Odkedy som sa nechal nalákať na vidinu plusky zo slovenčiny zaspievať baladu o kačičke. A slovenčinárka sa začala rehotať,ešte mi aj poďakovala.Že dávno sa tak dobre nezasmiala.Deprimujúce detstvo.(ach)
@krampus čo priebehu! Ja si neviem predstaviť ten pôrod
To muselo byť vážne hnusné. Ja spievam len keď ma nik nepočuje, alebo môj hlas zanikne medzi ostatnými (čiže ma nik nepočuje) alebo keď chcem naštvať brata
@krampus ale pre istotu uvažuj, aké miesto má tvoj potomok zastávať v pohanskom pantenóne. (Podotýkam, že miesto bohyne smrti, krásy, lásky a čierneho humoru je už obsadené
@mielikki A nie je to jedno? Alebo z veľkodušnosti ho darujem kultu.Ako nositeľa svetla.
Myslím si,že nominácia @popolcek a @ladyofcarnage ťa nezbaví toho,že si si vybrala najlepšie oblasti.Inak @popolcek by sa hodila funkcia aj kňažky posmrtných obradov.
@kaylee Myslím,že o výrokoch mojej mamy na moju osobu napíšem blog.Nie,fotku skutočne nie.Nechcem znižovať estetickú hodnotu Môjho Birdzu ľudí,čo mám v priateľoch.
Či sa dá povedať, že mám problémy s nadváhou, to neviem. Zdravotne som na tom fit, lepšie ako väčšina ľudí s ideálnou váhou. Problémy ani nie, ale nejaké tie 4 kila dole aby to bol optimum k mojej postave a výške by neuškodili.
na zš som bola iná guľa teda skorej terminátor... díky bohu puberta sa pobrala kadeľahšie (aspoň tá fyzická časť a vyzerám ako vyzerám.. niežeby to bola zase dáka výhra ale.. som spokojná so sebou, vážim tak akurát.. ale istú dobu, asi tak 3 roky dozadu som mala mega podváhu... vyzerala som fakt strašne
nie ja mám problém s nadváhou, ale nadváha má problém so mnou ale nie, ja si myslím že mám pomerne normálnu váhu, každý deň prejdem posledných pár dní minimálne 15km denne.
btw. s obviazaným stredným prstom a ukazovákom sa dosť blbo píše
hej ma problem s nadvahou vadi mi ked je dakto fakt dost tucny a povie som taka aku ma clovek stvoril inak ja mam miernu a kazdy mi hovori ze somm spilka -slepci mam13 a okolo50kga moja mama ma 33 rokov 4 deti a 55kg-nedpravodlive
@depropex ne too také dačo , že rozdiel výšky a váhy môže byť tak do sto , keď je to v pohode a ja mám presne 100 rozdiel BMI mám tiež normál,ale celkový efekt je zlý ... ja a sexi , no to isto ej gutu!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
a ked som fetoval a nejedol a hybal sa tak som mal asi o 10 kilo menej a vyzeral som podstatne lepsie
Ale inak nadváhu nemám,len ten bachor.
A tehotný nie si? Nemáš pocit, že si v blízkej minulosti videl UFO?
Ráta sa aj profesorský zbor? Pár členov by sa na charakteristiku aj hodilo.
A nepoškvrnené počatie nepripadá do úvahy?
Maturitu? Vlastnými silami.
Nie nie,žiadna Supersta.Od 6.ročníka nikde nespievam.A to zo zásady.Odkedy som sa nechal nalákať na vidinu plusky zo slovenčiny zaspievať baladu o kačičke. A slovenčinárka sa začala rehotať,ešte mi aj poďakovala.Že dávno sa tak dobre nezasmiala.Deprimujúce detstvo.(ach)
kapem ze ci cakas mlade
fotku!!!
To muselo byť vážne hnusné. Ja spievam len keď ma nik nepočuje, alebo môj hlas zanikne medzi ostatnými (čiže ma nik nepočuje) alebo keď chcem naštvať brata
Ale to vôbec nevadí.Niežeby ma to posunulo ešte viac do pozície triedneho outsidera.
Ale náhodou growlová skladba Scheisse s drumbľovým sólom sa mi pozdávala.
Ale no! POkusy o growl sú iná kategória
Inak si si uzurpovala tie najlukratívnejšie oblasti.
No, asi hej... ale podotýkam, že tá tretia funkcia vyžaduje upresnenie, že k sebe samému Nebudeme predsa žiadne presladené náboženstvo!
(a @popolcek beriem ako strážkyňu podsvetia a @ladyofcarnage ako... nech sa sama rozhodne, ale mám pre ňu pár lukratívnych ponúk )
Myslím si,že nominácia @popolcek a @ladyofcarnage ťa nezbaví toho,že si si vybrala najlepšie oblasti.Inak @popolcek by sa hodila funkcia aj kňažky posmrtných obradov.
Nuž, ako zakladateľka mám na to právo
Veď @popolcek bude prítomná v okamihu smrti a potom si ho odvedie do podsvetia a naloží s ním, ako uzná za vhodné
Aspoň vidím,kto bude mať hlavné slovo.
Inak vďaka tebe sa už hodnú chvíľu cítim ako morský koník.
btw. s obviazaným stredným prstom a ukazovákom sa dosť blbo píše
si sexi
celkový efekt je výborný
nie nie, ... hoci niekedy nevidím až tak ostro... ženské telo vidím vždy dokonale
... no to aby som sa zakrútila do dačoho aby si nevidel nedostatky si berem deku
opakujem nie som anorektička!