Áno, preto, lebo je úžasný vzduch a nie je tak hrozne teplo a ak nefúka vietor, tak mi vôbec nevadí chodiť po daždi vonku. A ešte je také šero, už len k tomu vytiahnúť knihu, spravť čaj a zaliezť niekam.
Ale ak fúka vietor, tak nenávidím chodenie po vonku v daždi. To sa potom na ten dáždnik vúčšinou vys...kašlem a potom to tak aj dopadne. Alebo keď je búrka. Ak som vonku, tak strašne tŕpnem (zážitok z detstva) a ak som vo vnútri, tak tiež, lebo stačí malé zahrmenie a vypadne net!!! A ak net to malé zahrmenie prežije, tak prežije všetko a potom už je búrka fajn.
len tolkoto: Hrozostrasna letna burka, sero, les a SEX... cez tmu len obccas prenikne blesk, zovsadial sa ozyva hrom a pri tom sa zvyjat v orgazmickych krcoch
Je pekné pozerať sa naň zo suchého miesta ...ale niekedy vybehnem aspon na 5 minut vonku do toho lejaka...a zmoknem....neviem prečo ma to tak naplňa..ale tak čo noo :
milujem dážď (teda, ak neprší mesiac.. xD) ....všade je také príjemné šero, vonku je úžasný vlhký vzduch a akoby zmyl všetku špinu...je to super, ešte keď ležím v posteli a pozerám sa von podkrovný oknom ako mi kvapky padajú na sklo....a všetky decká zalezú domov a je na ulici ticho (aspoň chvíľu - potom dotiahnu s pršiplášťmi )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Ale ak fúka vietor, tak nenávidím chodenie po vonku v daždi. To sa potom na ten dáždnik vúčšinou vys...kašlem a potom to tak aj dopadne. Alebo keď je búrka. Ak som vonku, tak strašne tŕpnem (zážitok z detstva) a ak som vo vnútri, tak tiež, lebo stačí malé zahrmenie a vypadne net!!! A ak net to malé zahrmenie prežije, tak prežije všetko a potom už je búrka fajn.
A ma krááásny zvuk-ako ked dopadaju kvapky dažda..
Ale napríklad na jar alebo jeseň ich nemusím, hlavne ak trvajú viac dní.
a zase zbožňujem búrky z tepla. to je niečo neskutočné. vtedy pobehujem po záhrade a dvore a užívam si dážď ako psychopat, ale je to skvelý pocit.
ale inak veľmi
Ja osobne dážd je v pohode keď prší len chviľku ked je to burká alebo prší viac ako 2 hodky tak je to už dosť na nervy
... dobre sa aj v daždi behá a sníva ....
A je prijemnejši a čerstvejši vzduch a lepšie sa mi dýcha