až na tie americké, kedy spravia drámu i z toho, ako vtáky vzlietli zo stromu a ukážu ten záber 10x s dramtickou hudbou a človek z toho dokumentu v konečnom dôsledku nič nemá.
dokumenty sú skvelé na učenie cudzích jazykov. Oveľa lepšie ako správy alebo vlogy a zároveň človek nemusí pozerať n dielov za sebou ako pri seriáli. Jednoducho si pustí 15 min z niečoho na YT
Niektoré áno, aj dokumentárne seriály, napríklad o tej poľke, čo cestovala po svete, neviem už ako sa to volalo, alebo Cesta do školy- o deťoch, ktoré išli do školy pešo aj dve hodiny z dokumentárnych filmov sa mi páčili napríklad V ringu s Alim, Zvonky Šťastia, a dobrú tému mal aj dokument Finále, škoda že ho tvorcovia tak posrali.
Ja som vždy chcela byť taká tá teta, čo bude behať po pralesoch a keď nájde nejaké zvieratko, tak ho vezme do rúk, niečo o ňom porozpráva a potom ho dá naspäť a ide ďalej to je proste sen ^^
@mayben to by sa dalo natacat aj u nas! Chodila by si po nasich lesoch a hovorila o zvieratkach a chrobacikoch co by si tam nasla. Myslim ze by to bolo uplne super pre deti! Dozvedeli by sa nieco nove o krajine v ktorej ziju.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ak ma téma/oblasť filmu vôbec nezaujíma, ten film ma baviť nebude.
Ale ak je téma zaujímavá, tak si veľmi rada také filmy pozriem.
Sama by som chcela točiť dokumenty..taký môj detský sen