@majo16 lool v utorok sme boli na akcii v mlynskej a typek mi tam dal toho tak vela, ze mi ta omacka sa prejebala cez ten sakel do rukava od kabatu, som hresil jak pohan na celu bratislavu a musel som chodit v kratkom tricku o 2hej rano
@seclusionist keby si tu bola roky, poznala by si ma lepšie a vedela by si, prečo by som chcel byť sprostý a prečo som radšej ticho...
Byť hin je byť trošku mimo, slintať si na podbradník, byť dieťa slnka, byť debilom... už chápeš... neni si ty trošku mimo vnímania sveta a reality, neni si ty trošku vo svojom svete kebabčoku?
PS: tie tvoje kebabčokové obsesie orgazmické a zmyselné... ja som len vyjadril názor na tvoje myšlienky a názory... rovnako potrhlo a hin, ako ty sama... čo je na tom horšie, ako tvoj kebabčok?
@n0win0u praveze je gyros je z grecka a robi sa z bravcoveho,kebab je z turecka a tam sa robi hlavne z jahnacieho,baranieho a telacieho u nas hlavne z kuracieho
@hov ädo miško, naozaj ťa môže takto vytočiť slovo kebabčok? kriste pane, niekto sa jaší, zo srandy založí diskusiu a ty do toho miešaš vnímanie sveta. veď kliiiiid
@hetfield tak ako sa tuna "kebab" robi aj s 3och druhov masa, tak sa robi aj gyros nielen z bravcoveho, takze by som to nejako za rozdiely markantne nepovazoval
Kedysi som ho celkom mohol (tiez v Alibabe ako @n0win0u a tiez mam jednu rovnaku spomienku na zapraseny kabat ), ale dnes sa mi z toho zapachu uz celkom zdviha kufor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
hawk!
Kebabčok... nie si ty náhodou trošku hin však!?
BTW kebab mám rád, ale nejdem sa za ním potrhať a nechytám orgazmus, keď počujem to slovo, alebo cítim jeho vôňu ako ty
- Neviem čo je Hin prepáč.
P.S. - Možno tebe to nezmyselné "vyrývanie" robí orgazmy a každým ťukom do klávesnice ti viac stojá spodky
Hawk!
Byť hin je byť trošku mimo, slintať si na podbradník, byť dieťa slnka, byť debilom... už chápeš... neni si ty trošku mimo vnímania sveta a reality, neni si ty trošku vo svojom svete kebabčoku?
PS: tie tvoje kebabčokové obsesie orgazmické a zmyselné... ja som len vyjadril názor na tvoje myšlienky a názory... rovnako potrhlo a hin, ako ty sama... čo je na tom horšie, ako tvoj kebabčok?