ach, ked osm bola mala, mala osm take uzasne lego, taky dom velky sa z toho dal postavit....a potom som este mala asi 2 druhy...boze to boli uzasne casy,....ked tak rozmyslam...kde je to LEGO??? ..
ked som bola malá,jediné čo som chcela bolo lego..dostala som ho asi až na moje 10 narodky..a také bolo super ..som z toho mohla postavať školu,aj lavice tam boli
lego je najlepsia hracka pod slnkom xD akoze... mam 19 rokov ale ked mi niekto kupi akekolvek lego, urobi mi tym nehoraznu radost (A) (inak hlavne mám rád požiarnikov a smetiarov (A)(A)(A) a vobec na nic tym nenarazm
lego mam velmi rada uz odmalicka som sa s nim hravala a pred rokom som si kupila take lego co sa postavi a ma motorcek a moze sa hybat je to taka opica co chodi po spagatiku alebo kruti chvostikom
S legom som sa hraval uz asi od troch rokov. Najradsej som mal rytierov (uplne najviac dracich a potom netopierych). A proti nim bojovali pirati, ktori z lode bombardovali hrad a naopak Ach to boli casy..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
@yossarian dojdi niekedy, zahráme sa Mám kopu STAR WARS LEGA
» funcreativeinnovative.files.wordpress.com/2009/01/legodru...