od pamatneho zazitku kedy som tam prvy a poslednykrat nieco skonzumovala a dalsi den som mala chut si vyrvat vnutornosti ako mi bolo zle ho nemozem ani citit
Ked som bol maly, zjedol som tam len hranolky... neskor hranolky s kecupom... a nakoniec som tam jedol vsetko... potom som zacal neznasat ten kysly kecup a uhorku v cheeseburgery... a zostalo mi to doteraz... ale na niektore veci nedam dopustit... napriklad flurry, zmrzlina alebo jahodovy shake... aj ked si myslim ze vescina veci je tam dost nezdrava lebo ich robia zo zmrazenych polotovarov.... ale je to dobra vec ked som sam doma a potrebujem sa niekde najest
oh god, you people, každý vie, že mamka varí lepšie, ale...
čízburger za dvacku...kúsok "pečiva" neurčitého zloženia naplnený spáleným mäsom, toastovým syrom a niečím čo údajne vyrástlo zo zeme? DO WANT! je to presne tá dávka škodlivín, ktorú moje telo raz za týždeň potrebuje
nadavajte kolko chcete , je to proste velmi chutne obcerstvenie aj ked ho jem mozno raz za rok ,,, hm ale poviete mi nekdo preco som v zivote nebol v KFC ?
fuuu..tak povedala by som, že ja varím lepšie a zdravšie..
aj ked, niekedy hold nieje co a ked nieje po ruke karlova pekáren, je dobry aj McDonald, ale nerada tam jem a uz by som povedala, že jedine co si tam davam je zmrzlina do ruky za 10Kč a ked uz, tak salat... a podobne ako @ciernaruzicka mam z toho zly pocit
@tereska77 vzdy ma zaujimalo pozadie vyroby v McD nože nás niečomu priuč
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
To sme mali co prebrat od amikov
ale McCafé sa dá
v prípade núdze kuracie veci
ale sú tam kosti.........
čízburger za dvacku...kúsok "pečiva" neurčitého zloženia naplnený spáleným mäsom, toastovým syrom a niečím čo údajne vyrástlo zo zeme? DO WANT! je to presne tá dávka škodlivín, ktorú moje telo raz za týždeň potrebuje
aj ked, niekedy hold nieje co a ked nieje po ruke karlova pekáren, je dobry aj McDonald, ale nerada tam jem a uz by som povedala, že jedine co si tam davam je zmrzlina do ruky za 10Kč a ked uz, tak salat... a podobne ako @ciernaruzicka mam z toho zly pocit
@tereska77 vzdy ma zaujimalo pozadie vyroby v McD nože nás niečomu priuč