Prichádzajú Vianoce :/ Aj keď sa na zasrané Vianoce neteším, nevadí, potešilo ma aspoň to, že s nimi prišli do miest trhy..A keď že sa mi minulý rok podarilo brigadkovať ako predajca medoviny, prvý-krát som mal aj možnosť to ochutnať, a..strašne mi to zac
nekoštoval som ale v utorok chcem isť ochutnať predvianočnú atmosféru Prešovských trhov tak asi sa zastavím aj pri tej medovine už nech len napadá sneh + nejaká osôbka po mojom boku a vidím to na pekný večer
@metalabby a to aká bola? :/ niektoré sú fakt nedobré, ale to záleží od toho kto má ten stánok lebo niektorý dolievajú vodu aby viac zarobili tak že preto nie je velmi dobrá, potom im mrzne a davajú dreň ale nie, ale naozaj niektorý kazia chuť tej medovine rôznymi spôsobmi kôli zárobkom čo je dosť smutné:/
neznasam minuleho roka som bol na medovinu taky nadrzany, ze ked som si ju kupil na vianocnych trhoch, a asi zo 6x trochu odpil, dvihal sa mi zaludok..ale tak na druhej strane, mam rad aspon jej vonu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
len punč
teda až na jednu, ktorú som pila min. stredu a ta bola teda nie moc dobrá
@mielikki v pive? tak to som ešte nepil
@nemo17 v stredovekej som ešte nebola, ale tiež som ju objavila v Brne
ale mala som len čisto mandlovú a tá bola vynikajúca
Ja som skôr na varené vínko, a hlavne na také čo si doma spravím