@mirka7 Tým sa netreba nechať rozhádzať V našom meste je nákupné centrum jediným miestom, kde sa môžeš momentálne zašiť pred zimou, kde môžeš čakať na stretnutie či stráviť "okno" vo vyučovaní, kde môžeš ísť do kina, prípadne sa zvaliť na gauče vo wi-fi zóne a oddýchnuť si A čo sa týka toho "byť pozorovaný inými ľudmi" - 90% ľudí sa stará len o seba a nevšíma si ostatných ani keď okolo niekoho prejdu stokrát.
byť pozorovaný inými luďmi - aká paranoja. to ťa aj na ulici potom pozorujú, aj v škole, aj všade.
ale dnes som bola vo vaňkovke so spolubývajúcou, niečo potrebovala. a takých chaos v garážach, ludia nedávajúci prednosť sprava ani za toho živého boha, cúvajú jeden do druhého, dobre že sa nepobijú o volné miesto parkovacie.. jaj!
mam ich velmi rada, pretoze viem ze vzdy tam vsetko vybavim v jednom priestore. vela ludi mi absolutne nevadi. ale nechodim tam stylom ze "nemam co robit idem do auparku nakupovat".
@kofolavsrdci ja bývam v dedine, my máme také miesto a volá sa presso, je to krčma v ktorej je veľa pijakov, ale je tam teplo, svetlo a wifi, a lacná kofola
chodia tam žiaci po škole, ale aj večer v zime posedieť
do mesta nechodím často, ešte som na základke takže tak, ale aj keď som v meste, tak nechodím často do nákupného centra, iba keď nejaké nákupy oblečenia a tak
podla toho ktore, napr max tuna v PO nie lebo tam maju nezaujimave veci co sa tyka oblecenie, ale napr take paladium v prahe, to uz je lepsie tam skoro v kazdom obchode som nasiel nieco pekne na seba
Kedysi, teraz už nie. "Zašiť sa" som tam nikdy nechodila a čo sa týka nákupov, v poslednej dobe majú strašné handry za nehorázne ceny, takže nakupujem už len na nete.
nemám rada nákupné centra na Slovensku .... všetci na vás pozerajú tak povýšenecky, teda osobný pocit a skúsenosť .... ale veľmi rada chodím do Krakowskej Galerie
nevadí mi to nejak strašne. mám v podstate každého vpiči
ale nevyhladávam nákupáky..je to tam moc hŕŕ celé.
keď niečo potrebujem, idem. ale volný čas tam netrávim.
Ja nemám rada celkovo nakupovanie. Nebaví ma vyberanie z toľkých vecí.. asi by som na to mala iný názor keby som mala nekonečne veľa peňazí na účte, ale nemám a vadí mi sa uskromňovanie na určitú čiastku a neustále chodenie po obchodne a hľadanie toho najvýhodnejšieho..
Každopádne keď idem nakupovať najradšej idem do nejakého centra, kde vybavím všetko pod jednou strechou v teple a kľude a môžem sa aj najesť.. ale ja bývam v malom meste a v obchodnom centre máme pohodu, málo ľudí, žiadny zhon.. Keby som bývala v niečom väčšom a mala by som chodiť na nákupy niekam inam tak to by som asi prehodnotila názor. Stačí mi keď sa občas zastavím v BB alebo BA a musím sa tisnúť s masou ľudí všade kde sa pohnem..
keď mám peniaze a náladu tak hej. ale z duše neznášam keď tam je masa ľudí, nedá sa poriadne ani prejsť a všetci nakupujú ako o dušu spasenú. bŕ. preto tam najradšej idem o 10, hneď po otváracej dobe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a nemám ich rada lebo nikde nemajú once upon a time po anglicky
a šatovú sukňu či jak sa to volá
ale dnes som bola vo vaňkovke so spolubývajúcou, niečo potrebovala. a takých chaos v garážach, ludia nedávajúci prednosť sprava ani za toho živého boha, cúvajú jeden do druhého, dobre že sa nepobijú o volné miesto parkovacie.. jaj!
chodia tam žiaci po škole, ale aj večer v zime posedieť
do mesta nechodím často, ešte som na základke takže tak, ale aj keď som v meste, tak nechodím často do nákupného centra, iba keď nejaké nákupy oblečenia a tak
ako vidím niektorým ľuďom (teda väčšine) tu vadí celkovo hromadná spoločnosť
ale nevyhladávam nákupáky..je to tam moc hŕŕ celé.
keď niečo potrebujem, idem. ale volný čas tam netrávim.
Každopádne keď idem nakupovať najradšej idem do nejakého centra, kde vybavím všetko pod jednou strechou v teple a kľude a môžem sa aj najesť.. ale ja bývam v malom meste a v obchodnom centre máme pohodu, málo ľudí, žiadny zhon.. Keby som bývala v niečom väčšom a mala by som chodiť na nákupy niekam inam tak to by som asi prehodnotila názor. Stačí mi keď sa občas zastavím v BB alebo BA a musím sa tisnúť s masou ľudí všade kde sa pohnem..