Zo wsetkych stran sa na mna tlacia rozne clanky o dietach , plastikach a inych skraslowacich kurach . Je to wsak naozaj nutne ? Preco mnoho mladych ludi nemoze mat rado swoje telo take ake je ? Nehoworim , ze 150kg je idealna waha pre teenagerku ale tiez
na vyzor sa nestazujem, ale nie som narcis, ktory by sa stale ocumoval v zrkadle, skor naopak, do zrkadla pozriem tak raz za mesiac cize co sa tyka vyzoru, je mi vlastne ukradnuty.
ako osobnost sa mam celkom rad, aj ked som na seba dost prisny
ja sa milujem, som so sebou spokojny ale chcem byt lepsi, silnejsi, krajsi a tak. nie preto ze som so sebou nespokojny ale preto lebo ma bavi sa zlepsovat, nieco so sebou robit, a ta cesta zlepsovania je velmi zaujimava
paci sa mi byt aj v spolocnosti excentricky, mam to rad, rad dosahujem vyborne vysledky nech je to cokolvek, preot sa snazim zlepsovat je mi to prijemne
@10 myslim, že ani jeden z extremov nie je dobry. ked sa clovek nestara o svoj vyzor, je to na nom vidiet a ma tazsie presadit sa v spoločnosti. ked sa o seba stara prehnane tak ho to poznačí na povahe, na nazoroch aj na jeho sposobe zivota a takych zas nik nema prilis v laske.
@10 ale mne ano nie na iných ludoch ale na samom sebe
@8 stalo sa...ale nejde o to že by to bolo hrozné...aj keby som bol neviem aký quasimodo, ide o to aby som sa dokázal akceptovať taký ako som, a to ešte neviem
vy ste všetci blázni, čo ste si dali dlhé vlasy preč... Skrátiť som si ich dala aj ja, ale stále sú dosť dlhé na to, aby ma nemuselo trápiť, kedy dorastú
som aky som a nech ma ma rad kazdy tak ako vyzeram a nemusim sa pretvarovat samozrejme ze sa o seba kazdy musi starat a ako chalanovi sa mi nelubia baby anorekticky take normal baby mam rad ked je za co chytit....
hej, ale musí u mňa platiť pravidlo: nadhľad...a takto sa nasmejem nad tými, čo ho nemajú a sršia úžasným sebavedomím...ja som ale sebakritik ťažký, aj výzor pomaly, vždy je čo zdokonaľovať, nie? človek by mal vedieť správne sebahodnotiť, tak zdravo, občas byť nespokojný a občas áno
mno teoreticky by som sa mal mať až moc rád . len to máš tak nie som so sebou spokojný lebo to vždy môže byťete lepčie viem o tom že preto nerobím maximum a to ma žere
toto je dobrá diskusia. Je na to ťažké odpovedať, ale skúsim. Takže, mám sa rada (aj keď viem,že niečo by bolo dobré vylepšiť - myslím povahu nie výzor) čo ale v prípade, ak s vami nieje spokojná polovička. Ja som mala problém, veľmi som schudla, a s váhou išli dole aj prsia, a doteraz počúvam : "joj, vtedy si mala také pekné, plné, a neviem aké" A trápi ma to. Žiaľ pribrať neviem. prečo by som sa teda mala trápiť preto že pre niekoho už niesom taká dokonalá? Keby bolo na mne tak sa na to vykašlem
noooo občas som mala také myšlienky prečo nemožem byt napríklad chudšia....ale zas ked vidim ake veci sa vo svete dejú tak sa cítim trápne že aké hluposti trápia mna ....a tak isto aj s mojim vnutrom ked som robila hluposti....ale aj ked ludia spravia chyby mali by sa s tym vyrovnat a zobrať si ponaučenie....a ako sa hovorí nikto sa ma nepytal či sa chcem narodit tak nech mi nikto nekaže ako mám žit ....a čo sa tyka vyzoru hovorí sa že ženu nerobí pritažlivou jej krása ale jej sebavedomie ...
mozno to vyznie dost narcisticky, ale milujem seba a svoje telo. myslim, ze tym, ze budem rozmyslat aku dietu by som mohla vyskusat, na aky dalsi sport sa mam prihlasit, podla akej kazety by som mala hopsat ako idiot, aby som vyzerala ako ta zora alebo podobne dristy, by som si len viac a viac nahlodavala svoje sebavedomie. som so sebou spokojna.kazdy z nas je niecim vynimocny.
jasné, že sa mám rada.....zdielam s tebou rownakýý názor, že wsetci mladí(teda hl.baby)su ovplyvnene casakmi a telkou a držia nwm ake hlupe diety len preto, aby vyzerali ako vyhladowanee kostry....ale plastiky!!!!fuj, nech je predsa každý sam sebou no nie????keby sa clowek radsej zaoberal tým , aký je a nie tým ako vyzeraaa...to je omnoho dôležitejšie.Ak sa nemaam rada, tak možno preto,že sa niekedy chovam fakt otrasne a potom ma zo mrzii: smiley:
Ja si myslim, ze mam rada sama seba ... kebyze sa nemam rada tak tu teras nisom ... ak nahodov zlihavam vždy je tu niekto kto mi pomoze znovu vstat .. väčšinou si to ty a ja ti za to dakujem ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
ako osobnost sa mam celkom rad, aj ked som na seba dost prisny
paci sa mi byt aj v spolocnosti excentricky, mam to rad, rad dosahujem vyborne vysledky nech je to cokolvek, preot sa snazim zlepsovat je mi to prijemne
@8 stalo sa...ale nejde o to že by to bolo hrozné...aj keby som bol neviem aký quasimodo, ide o to aby som sa dokázal akceptovať taký ako som, a to ešte neviem
je to ale zlee .. kolko ludi sa nema rado