som maximalne spokojna, byvam pol hodku do centra londyna, byvam na krasnom predmesti kde to zije, je to plne ludi, za rohom mam les cize kedykovlek mozem ist sa prejst, k jazeram, mam lahke spoje hocikam a byvam s mojim drahym vsetko je ako ma byt. jedina vec co by som zmenila je, aby bobecek byval s nami chyba mi cicuska nasa.
jooj, no celkom aj velmi! mnohe miesta su uplne skvele. najviac si to uvedomujem, ked idem mestom s dakym kamosom, ktory nie je odtialto a mu vravim, kde co je/bolo, ake zazitky sa k tomu viazu, alebo co je na tom dobre a tak...ale jasne, ze su tu aj hnusne miesta no..
a riadna pecka inac, ze ked prides akurat domov, tak pises v komentoch o rieke nitre vsak sa odviaz, napis o svojom kopci! ze tam vidno aj glezgy hrubozobe napr.
@pubertslatinocelny kurnik nemohol si si vymysliet ine meno jasne ved ale to malo byt akoze ironicke, kedze nitra sa teraz meni na totalnu močku...a ved dobre tak uprimne, žijem v raji! mam okolo seba nadhernu prírodu, kde si glejzy hrubozobe a ine vtačiky a vtáky štebotkajú a poletuju, a hlavne líšky tu maju svoje doupjetá a neboja sa ma a to je dobre..no a kopce, hory , ja mam dedinku v udoli a lubim moje okolie , v lete v noci vidno hviezdy totalne a cez den mam kusok od priehrady..jaaj živóótik v zime sa ligoce zamrznuty sneh a zima tu je taka,ze vam mrznu chlpy v nose a ušiach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale najviac sa mi pačia vysokoškoláci čo pendlujú po meste....
a riadna pecka inac, ze ked prides akurat domov, tak pises v komentoch o rieke nitre vsak sa odviaz, napis o svojom kopci! ze tam vidno aj glezgy hrubozobe napr.
to som nepochopil no sak aj nitra je pekna no