Často vidím novinové nadpisy typu:
"Kamarát dobodal kamaráta kvôli desiatim eurám"
Mňa ešte nikdy nikto nedobodal, takže asi nemám žiadnych kamarátov...
zvláštne, tí ktorí sa nazývajú mojimi kamarátmi mi neprídu v skutočnosti ako kamaráti ... asi to len inak beriem ako oni ... ale podla tejto logiky nemám kamarátov iba známych
ako koho.su kamošky ktore mam moc rada a su kamosky ktore som tiez mala rada ale kvoli ich spravaniu ich uz moc rada nemam, myslim si ze by kazdeho nasralo keby ste volali kamosku von a ona by nešla resp. isla by raz za mesiac (ked vobec) ale ked jej nieco treba tak je schopna pribehnut aj v noci.
A preto volim poslednu možnosť
takto-1. skupina sú kamoši ktorí ma berú ako kamošku a nemôžem na nich dopustiť, sú to príma týpci a týpkyne
2.skupina sú známi (resp. známe) ktoré ma z nejakého dôvodu berú ako kamošku a chcú so mnou tráviť volný čas a pritom mi vrcholne lezú na nervy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
"Kamarát dobodal kamaráta kvôli desiatim eurám"
Mňa ešte nikdy nikto nedobodal, takže asi nemám žiadnych kamarátov...
A preto volim poslednu možnosť
2.skupina sú známi (resp. známe) ktoré ma z nejakého dôvodu berú ako kamošku a chcú so mnou tráviť volný čas a pritom mi vrcholne lezú na nervy