@johny281 Noo, s otcom nezijem od svojich troch rokov, vidime sa sice kazde prazdniny, rada som, ked ma zavola na turistiku a obcas s nim idem na ryby, ale.. akosi si nemame dokopy co povedat. Takze je to taky mierne zvlastny vztah, neviem - za co by si to oznacil? Mozno.. nevadi mi?
@flussica Tak je to iné. Lebo ty sa s nimi rozprávaš. Ten môj do mňa stále ryje za každú hlúposť, večne mu niečo nesedí, sleduje ma čo robím. Ešte aj telku si dá tichšie, aby počul. A keď príde na rád hádka, tak on tak obracia slová proti mne, no jednoducho debil...nevie pozrieť na seba, iba poukazuje na druhý. Nenapraviteľný a notorický klamár je to.
No a ty iba nie si na otca naviazania. To preto si nemáte čo povedať. Je ti možno čudné, že si pri ňom. Taká zvláštna atmosféra, bojíš sa niečo povedať? Tak to vidím ja..možno zle.
Mohla tam byť aj tá možnosť ale mňa napadli len tieto.
@johny281 Hm, tak to Ti teda nezavidim. A mama? Ona jemu nic nepovie na toto? Ved si uz musela nieco vsimnut, podla mna to kazdemu normalnemu cloveku pride prinajmensom trocha divne. Ved uz si dospely, prepanajana!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ešte stále si zvykám
No a ty iba nie si na otca naviazania. To preto si nemáte čo povedať. Je ti možno čudné, že si pri ňom. Taká zvláštna atmosféra, bojíš sa niečo povedať? Tak to vidím ja..možno zle.
Mohla tam byť aj tá možnosť ale mňa napadli len tieto.
A v tamtom mas docela pravdu.
To nevadi .
@klaudiqaaa Tu ide o to, či máš rada alebo nie. A nie či máš otca..ale mohla tam byť tá možnosť Ách, zlosť mi zatienila myšlienky. Prepáč.
@klaudiqaaa Tak si tu nemala písať..to nie je môj problém.
Kto počuje - zabudne
kto vidí - nezabudne
kto zažije pochopí
Takže ja sa radšej neidem vypisovať, lebo by mi to tu ani nestačiloooo ...