Kedže moji surodenci su podstatne mladšii... takže ich mam rada... hh vychovavam ich..sem tam na nich porkičim..ale nedovolila by som aby im niekto ubližil
my sa tak milujeme, až sa stále provokujeme. nehádame sa, len sa na seba hneváme a vytáčame neznášam, keď po sebe neupratuje... no máme celkom dobrý vzťah si myslím vzhľadom na náš vekový rozdiel
surodenecke vztahy su nie len o dobrom, ale aj o zlom..so segrami sa aj povadame...ale nas vztah je fanj.. ...a vieme si zo seba urobit riadnu prcu.. :..a mam ich rada.. ..
Milujem ... To však neznamená, že si občas nelezieme na nervy... Je to nejako tak.. Že si skvele rozumieme... A sme s bratom vo veľa veciach podobní.... Neznamená, že sa nehádame... Lebo pohádam sa aj sama so sebou
hadame sa,ale tak clovek by si u nas uz myslel,ze sme dospeli,takze sa krotime,ale v ramci moznosti ho mozem,sice mi casto lezie na nervy,ale trpezlivost a krotenie sa
ja som typ,ktorý do ľudí rýpe,vie ako koho dostať a niekedy sa na tom zabáva...
sestra je typ,čo sa hneď na všetko urazí,nechá sa rýchlo vytočiť a tak sú naše hádky časté aj kôli hlúpostiam,ale na druhej strane neviem si predstaviť,že by som bola jedináčik...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ale ked mame dobru naladu tak si rozumieme
a samozrejme ze ju mam rada
ale mame ceklkom dost maciek
sestra je typ,čo sa hneď na všetko urazí,nechá sa rýchlo vytočiť a tak sú naše hádky časté aj kôli hlúpostiam,ale na druhej strane neviem si predstaviť,že by som bola jedináčik...