@hoperpohroma trením naškrabané surové hovädzie mäso - vytvorí sa taká nátierkovitá hmota, ktorá sa okorení a osolí a podáva sa to so surovými vajcami a topinkami a je to strašne dobré
nikdy som nechápala, čo na tom ľudom chutí, keďže to samotné mäso je v surovom stave takmer úplne bez chuti...proste studená hmota s pachom. A potom to je tá hmota s horčicou, korením a ostatným, čo tomu dá chuť ale stále mi príde, že to mäso tam je úplne zbytočne. Len ako absorbčná hmota na to ostatné.
@interrupcio lebo jest surove maso mi pridr ako jest zdochlinu, ktora moze byt kludne uz v pokrocilom stadiu rozkladu. nrviem, co do toho tie obchody cpu a aj keby to bolo doma cerstvo zabite zviera, nejedla by som maso, ktore by nebolo tepelne upravene. hnusi sa mi to proste a telo by sa mi nepodakovalo tiez plus salmonela a taketo veci.. nie vdaka
@etelnair ono zas ked mas zdolat taky tanierik pekny, tak je to vacsi kus. Ale ono lososa mam rad aj ja len zlahka opeceneho na panvici bez korenin tak, aby v strede este zostal pekny ruzovy. Ale to so sushi nema nic uz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
a pôvodom to je odkial? ... neviem ale neviem či by som take jedla... asi nie ako ano
jedine že by som nevedela, čo jem a bolo by to mega, ale skutočne že mega mega mega nakorenené, aby som ani necítila, že jem mäso
Jedol som ho len raz, ale chutilo.
btw je zaujimave ako vela ludi bazi po sushi, ale tatarak to nie. Zeby bolo sushi modnou zalezitostou?
a inak tartar lubim dost ♥
Ľudia, neviete o čo prichádzate