a ešte ako veľmi! tento rok som ich rozdávala ako mikulášske. ale neušlo sa každému, lebo kým som ich stihla odovzdať takým, čo na mňa nikdy nemajú čas, zjedla som ich.
@pubi raz som to mal surove, nic moc..a raz som si to MUSEL na chate spravit, nic ine nebolo a moj zaludok potreboval aj nieco ine ako rum,vodku a pivo.. tak som to riskol..ale bolo to tak zle, ze som si tam radsej nadrtil 4chilli papricky aby som to necitil vobec
@n0win0u prve kontakty s tymto pokrmom byvaju (tak sa zda) narocne. ja som sa prvykrat s v. stretol asi az nejaky 20 rocny alebo tak...a nevedel som o co ide, vraveli o tom kamosi. tak som potom zohnal a som si to spravil a bolo to take hnusne, ze som to ani nedojedol, proste som to vylial do hajzla. potom neskor mi ktosi povedal, ze chyba bola v tom, ze som si vysypal cele obsahy sackov, ze to je potom zle...tak som nechal dotycnu pripravit mi podla jej gusta (z asi 3/4 alebo 2/3) obsahu sackov a chutilo mi to dost (tiez na chate). potom som si zacal robit tak a pokial som sa nepokusal jest to, ked som bol vyslovene ze syty, tak som zjedol a s chutou. no a postupne som sa dopracoval do sucasneho stavu (ktory trva uz dlho pomerne), ked davam vsetky sacky a plne a dobre je...ale treba aj dobru znacku - ja uznavam len Vifon a Vishu, pricom Vishu mi chuti viac, hoci poznam ortodoxnych, ktori akceptuju len original Vifon, nic ine.
@n0win0ul zožrala som ich! ani lívii sa neušlo. tak keď sme sa stretli, ona mi dala sladkosti a ja na ňu kukám, že reku som jej k mikulášovi kúpila vifonku, ale už som ju zjedla. bohužial
a rozdávala som ich, pretože sa mi nechcelo ísť sa biť s ľuďmi v tesku pri sladkostiach. pri vifonkách nikto nebol
vifonky su este fajn... najhorsie instante jedlo co som kedy jedol bolo ani neviem co to bolo ale bolo to tusim magi v takom pohariku a zalievalo sa to... fuj :-!
@pubi nielenze ta mam rad, ja ta lubim rovno ! taky komentik ako med hento
ti kupim za vandel VISHU-iiii
@sona lol nj ja som chalanov z bytu pozval, ze podte so mnou dole do podniku, mam tam prekvapenie pre vas k mikulasu..a seckym som zobral poldecko rumu
@pupu ja mam presne takyto: nabalili mi tych sraciek na intrak za igelitku, este som ani jednu neotvorila, ani neviem, ake vsetky chute tam su...a nukam ich spolubyvajucej, ked jej uz po reznoch z nedele behaju zvieratka.
vlastne jednu som aj zaliala! ale to bolo take, ze do salky a bolo to cele zelene.
jasne ze mam rad jej chut ma dostava do stavu beztiaze jej aroma je premna ako vonavka za 100 euri a k tomu ako ma rozohreje jej je tovzacna polievka asi tak a hor sa na vifonku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
a rozdávala som ich, pretože sa mi nechcelo ísť sa biť s ľuďmi v tesku pri sladkostiach. pri vifonkách nikto nebol
ti kupim za vandel VISHU-iiii
@sona lol nj ja som chalanov z bytu pozval, ze podte so mnou dole do podniku, mam tam prekvapenie pre vas k mikulasu..a seckym som zobral poldecko rumu
» ke.potraviny.eu/img/produkty/57...
Bistrooooo humus
vlastne jednu som aj zaliala! ale to bolo take, ze do salky a bolo to cele zelene.
aj ja ta lubim
blazonko, chcel si rebelsky zahlasovat, ja viem, ale brzdakov neoseres, mame ta precitaneho!