obe.milujem dediny lebo je tam taky klud,všetci sa poznaju,je tam prijemne,hocikedy môžem vybehnuť na dvor (popripade pole) ale zas milujem taky ten mestsky ruch,len tak vybehnuť do mesta a tak
mne Dolny Kubin uuplne vyhovuje:krasne prostredie ziadna betonova dzungla,zapchy na cestach a vecny hluk;je to male ale fajne mesto ked chcem ist posediet mam kde,supermarkety funguju a ked chcem ist na nakupy alebo dobru party zbehnem do Ziliny alebo Bystrice,aj tak vsetko okrem potravin a oblecenia kupujem z netu takze mi ziadne megastory nechybaju...
mesto na bežný život, prácu, dedinu na oddych mali sme chalupu na dedine a občas všetkým dobre padlo vypadnúť tam na víkend, ale žiť by som tam nechcel
Som z dediny a síce to tu volám diera ale je to moja diera a mám ju rada. Väčšinu obyvateľov tu tvoria maďari ale na to som si už zvykla že si tu po slovensky veľmi s nikým nepokecám. Ale keď sa človek ráno zobudí na to že v rozhlase hrajú staré maďarské vykopávky a ešte k tomu hodinu v kuse tak to vie trocha naštvať. Mestá sú fajn keď chcem zažiť trocha ruchu ale to ma dosť rýchlo omrzí a hýba mi pokoj. A v paneláku si neviem predstaviť že by som žila. Takže myslím že také predmestie by bolo pre mňa ideálne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
nenavidim dediny a male mesta
ale viem ze aj tu boli kozky.. ale na dedine o nieco intenzivnejsie