Jaaaj... keď ja si uvedomujem tu pohodlnosť v láske platonickej, že mi vlastne nemôže ublížiť, narozdiel od ozajstných vzťahov... Len keď teraz už neviem vydržať sama so sebou, takže si ja sama ubližujem...
predstav si,ze by chodili spolu.(nechodil by s tou babou).on tam a ty tu.on tam sam,ty tu sama.momentalne sa divas na neho uzasne,ale ktovie aky je v skutocnosti.
mas svoje predstavy o nom,bud rada,ze su dobre.on ta pravdepodobne,vlastne isto nechce,ked ma frajerku(strasne to znie).on je tam a ty si tu.(ci sa chces za nim prestahovat???)je fajn sa pozriet na chlapa,ze je super,sa s nim super citis,ale tym to konci.takych chlapov stretnes este vela.najdi si iny objekt.
-. najdi si niekoho (prides na ine myslienky... ci?)
- zahrab sa do roboty (prides na ine myslienky)
- najdi si cinnost, do ktorej sa zamilujes a ktora ta zamestna natolko, ze sice budes mozno v tazkych chvilach na neho mysliet, ale najdes v tom neskor nieco pozitivne, ked sa ti bude darit ...
takze.. v podstate je to len jedna rada: najdi si nieco, pri com prides na ine myslienky
ja môžem napísať len toľko, že sme na tom ale úplne rovnako, s rozdielom že (ne)-nenávidím jeho priateľku-prajem im to, lebo sa k sebe hodia a sú zlatí... len tiež chcem zabudnúť, a netuším ako
@leelee nie nepoznám ju, ale vyzerá byť v pohode (na fotke) a stihla som si všimnúť, že už spolu nie sú ale necítim sa teraz nejako lepšie, lebo viem že jeho už nikdy neuvidím (je z iného štátu) nie z nejakého ďalekého ale... aj tak viem že ho už zrejme nikdy neuvidím a neostáva mi nič iné ako zabudnúť :/ ale neni deň kedy by som naňho nemyslela je to ťažké
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Nauc sa s tym zit...
Aspoň si ma pobavila. Vďaka
ale keď ho budúci týždeň po mesiacoch uvidím tak sa budem trápne usmievať a budem neschopná slova
z mysle nezišiel. mal na to dosť času.
....asi iba čas tomu pomôže
mas svoje predstavy o nom,bud rada,ze su dobre.on ta pravdepodobne,vlastne isto nechce,ked ma frajerku(strasne to znie).on je tam a ty si tu.(ci sa chces za nim prestahovat???)je fajn sa pozriet na chlapa,ze je super,sa s nim super citis,ale tym to konci.takych chlapov stretnes este vela.najdi si iny objekt.
V hlave mi to je jasné. Úplne tomu rozumiem. Racionálna ja hovorí to isté čo ty.
Len okrem toho racionálneho mám v sebe ešte také romantické trdlo čo nie a nie prestať na neho myslieť...
Asi len workoholizmus pomôže... Nech nemám na nič čas a nebudem myslieť na hlúposti... Ach jaj.
Vymazať z priateľov na fb, všade, zrušiť fotky. Pustiť si nahlas hudbu a spievať spievať spievať.
Potom.
Nájsť si hocijakú inú činnosť, hobby, upracovať sa, nájsť si totálne iné problémy. A človek nemá žiaden čas na hlúposti tohoto typu.
-. najdi si niekoho (prides na ine myslienky... ci?)
- zahrab sa do roboty (prides na ine myslienky)
- najdi si cinnost, do ktorej sa zamilujes a ktora ta zamestna natolko, ze sice budes mozno v tazkych chvilach na neho mysliet, ale najdes v tom neskor nieco pozitivne, ked sa ti bude darit ...
takze.. v podstate je to len jedna rada: najdi si nieco, pri com prides na ine myslienky
ja mám to jediné šťastie, že ich nemusím vídať spolu... hmmm...
a aj ja mu zo srdca prajem nech je šťatsný a milovaný a všetko. Ale na druhej strany ma to príšerne zožiera...
Tak čo ideme robiť?
A keď na teba príde fakt debilná chvíľa keď je nálada úplne na prd a nemáš na nič chuť, mne osobne veľmi pomáhajú korčule alebo beh