No tak ja som zaryty fantastista. Najlepsie vedecko-fantasticke pribehy mam rad. Momentalne citam Nebezpecny Naklad od Abnetta a klasiku: Adama Sangalu.
Arkadij a Boris Strugackovci - Stalker
Bernhartd Sutor - Politická Etika
a trochu si prechádzam zápisnicu z prípadu "proces s vedením protištátneho sprisahaneckého centra na čele s R.Slánským"
Od Márqueza Láska v čase cholery a Sto rokov samoty a ešte aj Záhir od Coelha. A vlastne mi akurát napadlo, že by som tento týždeň mala očakávať pozdrav z knižnice vo forme upomienky. Škoda, že som si nepozrela aký je cenník, aby som vedela koľko si môžem dovoliť.
dnes som si stiahol e-booky literatúry faktu - psychológie... keď si nájdem čas tak si začnem čítať.. je tam napr že ako sa naučiť rýchlejšie čítať, lepšie si zapamätovávať veci atď... proste samé zaujímavé veci
Mám rozčítané... a keby jednu
Ale aktívne rozčítaného mám momentálne iba Brisingra v angličtine (a kým prídem ku koncu, tak bude aj slovenská verzia a zase sa k ostatným knižkám nedostanem )
Stendhal - Cerveny a cierny
Boccacio - Dekameron
nejaky Nor s dlhym menom -Vecne spievaju lesy (si nosim do skoly ale je to hrubeee moc )
S.Meyerova - Sumrak
stale ich mam viac a viac rozcitanych, momentalne ako som sa isla kuknut na policku s knihami je ich tam nejakych 10 knih.. ach jaj kedy to len precitam to neviem, je tam coelho- zahir, klimacek- satanove dcery, matkin-mexicka vlna, osho- ezoterika... a tesim sa na sumrak, dnes si idem pon do kniznice...
ja som docitala jedneho Kinga cez vikend a teraz mam od Alexandra Kanevskij-ho taku zbierku humoristicko-satiristickych poviedok
..sranda je to, on dost kritizuje celu spolocnost (sovietsku). Cudaci.
momentalne sa snazim prelusknut Pani Bovaryovou, kedze vzdy ked odcitam nejaky bestseller, vratim sa ku klasike, rad atos triedam, teraz som citala sumrak a dost som sa namotala, naozaj to bolo skvele
Na druhej strane života (Evelyn Elsaesser Valarino)
The Secret (Rhonda Byrne)- mam ju precitanu a je to najlepsia kniha aku som citala, fakt uzasna. precitajte si a uvidite, ze to nie je strata casu.
Nadbytoční...príbeh o svete v roku 2140.Je vynájdený liek na nesmrtelnost a planeta je premnozena.
Pribeh je o Anne,ktora sa narodila ako nadbytočná,lebo ludia maju z dovodu ze je tu vela ludi zakazane mat deti.Zije v specialnom ustave,kde tie deti davaju.ako povedala DTH je to scify fantasty dobrodruzno teen román..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
Inak cakam na vydanie Nekropoly. Tiez od Abnetta.
Bernhartd Sutor - Politická Etika
a trochu si prechádzam zápisnicu z prípadu "proces s vedením protištátneho sprisahaneckého centra na čele s R.Slánským"
Ale aktívne rozčítaného mám momentálne iba Brisingra v angličtine (a kým prídem ku koncu, tak bude aj slovenská verzia a zase sa k ostatným knižkám nedostanem )
HITLER A HOLOKAUST Robert S. Wistrich
Dostala som na Vianoce od môjho miláčika
ja citam prave Sexus od H. Millera.
dakujem @geordie -mu za tip Thomasa Bernharda
servus
Boccacio - Dekameron
nejaky Nor s dlhym menom -Vecne spievaju lesy (si nosim do skoly ale je to hrubeee moc )
S.Meyerova - Sumrak
strasne rada citam
najviac ma zaujala kniha : Lemony Snicket : The series of unfortunate events (prva a druha cast)
a inak čítam stále nejaké romány a tak ja čítam rýchlo.
autori: Dický, Mistríková
..sranda je to, on dost kritizuje celu spolocnost (sovietsku). Cudaci.
a potm caka v rade
L. N. Tolstoj: Vzkriesenie
k tym vecne spievajucim lesom som sa aj ja raz skoro dostala
neni to taka trilogia ? Alebo proste viac je tych knih ?
proste parada
The Secret (Rhonda Byrne)- mam ju precitanu a je to najlepsia kniha aku som citala, fakt uzasna. precitajte si a uvidite, ze to nie je strata casu.
Pribeh je o Anne,ktora sa narodila ako nadbytočná,lebo ludia maju z dovodu ze je tu vela ludi zakazane mat deti.Zije v specialnom ustave,kde tie deti davaju.ako povedala DTH je to scify fantasty dobrodruzno teen román..