môj otec žil už rok aj pol dvojitý život...je vodič kamióna a vravel nám že je na cestách pritom vždy keď mohol bol s priateľkou... prevalilo sa to začiatkom júna minulého roku...ale až tento rok na konci marca bol rozvod...a v máji už som mala nevlastnú sestru...navyše som sa dozvedela že keď som bola malá (3-5 rokov) spával s mojou krsnou...
áno, kvôli otcovmu problému s alkoholom a živeniu troch detí z maminho platu, pretože aj ked otec zarábal oveľa viac než mama, neprispieval na domácnosť ani korunou a všetko prepil....
našťastie nie, a ani sa veľmi nehádajú...podľa mňa sú fakt stvorení jeden pre druhého (ja viem romantická somarina, ale je to naozaj tak).....som rada, že ich mám
Žili od seba asi pol roka a bola som tak zvyknutá a vyhovovalo mi to, potom začali byť prehnane iniciatívny a otec u nás bol na Vianoce, šak neh majú deti kompletné Vianoce, a potom sa už proste neodsťahoval...odvtedy som nezaznamenala žiadnu hádku
Mám sto chutí napísať "žiaľ, nie sú", tak ako som sa vyjadrovala o ich manželstve v máji-júni, keď bolo najhoršie..
Otec sa za posledné roky zmenil, ale tento rok je úplne hrozný, správa sa otrasne a skutočne by bolo vykúpením, keby sa odsťahoval, keď som s ním sama, tak sa permanentne hádame, nie je ani len schopný mi odpovedať na otázku bez použiať nadávky a "nestaraj sa"..
Mama je lepšia, len v určitých situáciách dokáže ísť brutálne na nervy, neviem, či by som chcela zostať len s ňou.
Ideálne riešenie pre mňa by bolo odsťahovať sa. Nezabudnem na najkrajšie dni tohto roka: školský výlet. Nikto ma nebuzeroval, nikto na mňa nekričal, nikto sa ku mne nesprával tak ako oni. Výlet bol krásny 3 dni a 2 noci bez hádok!
nie ale myslím že by sa mali rozviesť pretože stále nerobia nič iné len sa hádajú a myslím že jediný dôvod prečo sú ešte stále spolu som ja, moja sestra a to že chcú aby sme v detstve mali oboch rodičov
mojim to neklapalo nikdy, fotrovi rodičia moju matku donútili po roku chodenia aby sa vzali, ona sprostučká to urobila (nebola tehotná) a mala 20 rokov peklo... on kretén, jeho rodina vyjebaná... všetko strašné svine... samozrejme tiež čakali, kým budem mať 18, aby som dovtedy mala ,,kompletnú" rodinu... díky bohu som ohľadom toho už taký mampičista, že mi je jedno aj keby sa povraždili všetci navzájom vôbec do tej rodiny nepatrím, neviem či nie som adoptovaná kks... každopádne poučená z ich chýb už viem, ako budem žiť...
áno už od mojich 5tich rokov.najnovšie som povinne u otca každý druhý víkend,celé jarné prázdniny a v lete 2 týždne v júli a rovnako v auguste.neviem kedy to bolo horšie,či teraz alebo keď boli spolu.keď som u otca je to na nervy,rieši cezomňa veci ktoré si nevyriešil s mamkou,charakterovo je to úplný debil (bohužiaľ toto musím povedať) materialista a ako človek..asi by som sa na jeho mieste veľmi hanbila.neviem ktorý otec by nazval svoju dcéru kurvou a podobne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
takže takto je nám lepšie...
2.uz ma to nebavi pocuvat a najradsej by som sa ja odstahovala
3.uz cchem aby to bolo zamnou a aby sa stym zmieril oco!:/ a vsetko bolo v pohode
stary vytuhol skorej!
Otec sa za posledné roky zmenil, ale tento rok je úplne hrozný, správa sa otrasne a skutočne by bolo vykúpením, keby sa odsťahoval, keď som s ním sama, tak sa permanentne hádame, nie je ani len schopný mi odpovedať na otázku bez použiať nadávky a "nestaraj sa"..
Mama je lepšia, len v určitých situáciách dokáže ísť brutálne na nervy, neviem, či by som chcela zostať len s ňou.
Ideálne riešenie pre mňa by bolo odsťahovať sa. Nezabudnem na najkrajšie dni tohto roka: školský výlet. Nikto ma nebuzeroval, nikto na mňa nekričal, nikto sa ku mne nesprával tak ako oni. Výlet bol krásny 3 dni a 2 noci bez hádok!