mám sa rada, celkom. uvedomujem si, že nejakou šťastnou náhodou som dostala výborné genetické predispozície čo sa týka fyzickej stránky (len možno by to chcelo rýchlejší metabolizmus)
avšak s psychikou až tak spokojná nie som, samozrejme, veciam chápem rýchlo a pamäť mám viac než dobrú, ale som jeden neznesiteľný neurotický bastard, s ktorým sa za určitých okolností nedá ani existovať v jednej miestnosti, som neuveriteľne povrchná, pôsobím namyslene, a trpím širokou škálou fóbií a psychických porúch
a spokojná so sebou nie som a nebudem, pretože mám na celý svet vrátane seba prehnane vysoké nároky
mám sa rada,ale spokojná nie som,lebo keby som bola,čo by ma hnalo dopredu? celý život na sebe človek maká a to je to čaro,že vždy sme o krôčik vpred a vždy sa dá tešiť pokrokom a tak. toť vše
to sú dve otázky, na ktoré sú rozdielne odpovede. Mám sa rád, ale nie som so sebou spokojný, pretože vždy sa dá niečo posúvať ďalej a ďalej k lepšiemu. Dokonalosť nedosiahneme, ale snažíme sa k nej priblížiť. Byť so sebou spokojný to je podľa mňa ako vyhlásenie, že viac sa už nemusím snažiť.
Ako kedy... Mám obdobie keď si myslím že som úplne dokonalá a potom príde zase obdobie, keď sa nenávidím a cítim sa ako odpad. A toto sa stále opakuje......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Mam sa rad, ale nie som so sebou spokojny a asi ani nikdy nebudem... mozno na smrtelnej posteli.
ale dneska mi konecne prisiel bezecky pas tak uz budem moct robit prevratne zmeny s postavou (kvoli imunite nemozem behat vonku)
taktiez som si pokupila kopu handier ako motivaciu na schudnutie a tesim sa az mi pridu a ja budem cela krasna, strasne sa tesim!
(o povahovej stranke seba rozpravat nebudem, lebo to je odpad a viac-menej mi to vyhovuje)
avšak s psychikou až tak spokojná nie som, samozrejme, veciam chápem rýchlo a pamäť mám viac než dobrú, ale som jeden neznesiteľný neurotický bastard, s ktorým sa za určitých okolností nedá ani existovať v jednej miestnosti, som neuveriteľne povrchná, pôsobím namyslene, a trpím širokou škálou fóbií a psychických porúch
a spokojná so sebou nie som a nebudem, pretože mám na celý svet vrátane seba prehnane vysoké nároky
mám sa rada,ale spokojná nie som,lebo keby som bola,čo by ma hnalo dopredu? celý život na sebe človek maká a to je to čaro,že vždy sme o krôčik vpred a vždy sa dá tešiť pokrokom a tak. toť vše
nemám sa rada a nie, nie som so sebou spokojná..