Keď to tak spriemerujem, všetky moje klady a negatíva, je to skôr tak 50:50.
Nemôžem tvrdiť že nemám rada aká som, ale prajem si byť v mnohých smeroch lepšia. Ako ťažký perfekcionista, detailista a kriticky založený človek nikdy nebudem úplne spokojná, ako so sebou, tak s ničím v tomto svete.
Ale je to tak dobre, ťahá a motivuje ma to k zmenám.
Sebeláska je základ. Pokiaľ človek nemá rád sám seba a nepríjme sa taký,aký naozaj je nemôže mať rád ani ostatných. Od toho sa odvíja asi všetko v živote. Jednoducho mať sa rád bez podmienok.
Nie tak, že by som masturboval pred zrkadlom, ale jednu vec musím priznať - mám sa totálne najradšej, keď som opitý. Je to trocha smutné možno, ale práve takto som spoznal mnoho ľudí a vytvoril si weird zážitky. Treba len všetko s mierou, ktorú, ak som práve nezamestnaný, ani nemám
A páči sa mi, že tam nie je "myslím si", ale
nekompromisné: "viem".
- - -
V podstate áno, len ma niekedy štve, že sa
nechám poraziť svojou vlastnou lenivosťou,
pohodlnosťou, mámnahákizmom až mámv*ičizmom
#prokrastináciou#mojím#koníčkom#číslo#jedna
a
ďalšími fajnovôstkami a potom
sa sem-tam dokážem na seba hnevať viac a dlhšie
ako na kohokoľvek iného. Ale ja sa vlastne na iných
ani hnevať neviem. Chvíľku, možno.
Tak normalne ako treba, ale nebolo to vzdy tak. Dnes je proste taka doba ze ludia maju radi hlavne usmiatych, pozitivne naladenych ludi, na tie ostatne kvality cloveka sa uz nejak nepozera.
@Odv ážny11 To je podla mna hlupost. Napriklad ja som mal rad ostatnych, ale nemal som rad seba. To ze clovek nema rad seba mu aj ubera na sebavedomi a potom ho vacsinou zase nemaju radi ostatni, neviem presne preco je to tak- ani ma to nejak nezaujima popravde , ale je to tak aspon tu na SR.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Hej, potrestal.
Lebo potom som musel niekoľko týždňov spať na posteli, v ktorej bola preliačenina
Nemôžem tvrdiť že nemám rada aká som, ale prajem si byť v mnohých smeroch lepšia. Ako ťažký perfekcionista, detailista a kriticky založený človek nikdy nebudem úplne spokojná, ako so sebou, tak s ničím v tomto svete.
Ale je to tak dobre, ťahá a motivuje ma to k zmenám.
@tom1995cz
A páči sa mi, že tam nie je "myslím si", ale
nekompromisné: "viem".
- - -
V podstate áno, len ma niekedy štve, že sa
nechám poraziť svojou vlastnou lenivosťou,
pohodlnosťou, mámnahákizmom až mámv*ičizmom
#prokrastináciou#mojím#koníčkom#číslo#jedna
a
ďalšími fajnovôstkami a potom
sa sem-tam dokážem na seba hnevať viac a dlhšie
ako na kohokoľvek iného. Ale ja sa vlastne na iných
ani hnevať neviem. Chvíľku, možno.
@Odv ážny11 To je podla mna hlupost. Napriklad ja som mal rad ostatnych, ale nemal som rad seba. To ze clovek nema rad seba mu aj ubera na sebavedomi a potom ho vacsinou zase nemaju radi ostatni, neviem presne preco je to tak- ani ma to nejak nezaujima popravde , ale je to tak aspon tu na SR.
Nevadi, aj seba celkom znesiem