Mám taký problém,bavíma fyzika aj matika, seminare som si dal prave z tohto ale taktiez spoznávam ze ovela viac sa mi paci slovina a filozofia a take veci a nwm ktorým smerom sa mám vydat. Poradtemi ak mate ohladom tohto nejake skusenosti Dakujem
@andrej12345 Tak keď pôjdeš na technické školy (mat, fyz), tak máš nejakú perspektívu, že sa zamestnáš... Ale s takou filozofiou sa blíži tá perspektíva k nule...
no to vie aky je stav uz som nasiel nieco vhodneho - popularizator vedy je tam fyzika ale zaroven aj pisanie clankov a filozofovanie takze pojdem na mat fyz a este ju spravit fuuuha
@andrej12345 moj frajer bol na tom podobne... bavi ho matika, fyzika, taktiez to studoval na karlovke,ale po 2 rokoch sa na to vykaslal... vela ucenia a on nejak na ucenie velmi nie je... teraz ma za sebou bakalara zo sloviny a angliny ja som zase studovala slovinu-biolu,ale nedalo sa to sklbit... studujem len biologiu, aj ked literaturu milujem... a keby som ti mala ja osobne poradit, tak skor tu matiku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
feťáci a ich absurdné teórie!
otvoria s sa obzory..
netušené.
s filozofiou sa neviem ako uplatníš