Mám na mysli Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple .... Investovali ste niekedy do nejakej z nich? Do ktorej by ste investovali teraz ak by ste mali k dispozícií financie?
Je to podľa vás strata času?
Najprv sa nauc programovat. Uz vam jebe s tymi kokotinami nacisto? Stale dookola pisat o tom istom? Zober od mamy 16 tisic a kup si jeden btc, pochvali Ta.
prva investicna rada: neber si nikdy od nikoho ineho investicne rady. stale si prestuduj technologiu / roadmap / dev tym atd a vyber si ty sam, ktore sa ti pacia.
@kevin ked myslis ....
Dajme tomu ze zarabam 800-1000 e
Naklaady na zivot ma kazdy ..teda aj ja
To mas polovicu dole, zostava 300 az 400 eur ..tak a teraz sam pocitaj
Milionarka sa zo mna urcite nestane..v priebehu zivota ked si budem chciet zalozit rodinu budem nutena si vziat hypoteku ,ktoru budem splacat cely zivot..max zajdem 2 az 3 krat do chorvatska a potom umrem ako spokojna vraskava ale zadlzena cinanka
Smutne ale Karibik je len mojim snom
Nepoviem ti do coho ist (na to musis prist sam), ale ja drzim Bitcoin, Monero, Litecoin a Black Byteball (toto skor len zo srandy). Pre mna to urcite nie je strata casu. Som v krypto od 2013 a popravde nemusim uz pohnut ani prstom.
@nightrain ripple nie je ani decentralizovana a ani kryptomena. Uspiet sice moze, ale to je ako pytat sa aky je najlepsi programovaci jazyk a odporucit HTML, co programovaci jazyk ani nie je.
@nightrain za koľko ale Ripple zarobí? Podľa mňa je to long-way pretože by to trvalo roky dokiaľ by sa to rozbehlo na takej úrovni aby to zarobilo slušný balík ...
@tommyhot ja sa ani nepýtam do akej meny ísť len ma zaujíma či meny, ktoré sú teraz cenovo dostupné (od pár centov po 20-30 dolárov) ako napr. vyššie spomenutý Ripple majú tendenciu získať na cene .... pokiaľ viem tak Ripple sa spája s bankami čo by mohlo byť výhodné alebo nie? Pri investícií cca 100 euro na dlhšiu dobu cca 3-5 rokov to nie je veľká strata v prípade neúspechu ... bohužiaľ moc neviem ako to funguje ... kde sa tieto meny nakupujú a jediné čo viem, že najlepšie je ich mať uložené doma v tých trezoroch ako je napr. Ledger Nano S ...
@jurito myslis si lebo je k tomu dovod, alebo si to myslis, lebo je to tvoje zbozne prianie?
@Padre557 Ripple sa spaja s bankami asi tak ako sa banky kedysi spajali s Bitcoinom, alebo si robili svoje vlastne chainy atd. Su to vsetky PR zvasty na vypumpovanie ceny.
Ak chces zvysit pravdepodobnost zarobku, tak sa zameraj na technologie, nie marketing.
no a čo, že nie je Ripple decentralizovaný, veď už ani Bitcoin nie je aj keď sa tak tvári. To, že bude v novom roku stáť 1 - 2$ sa vedelo už dávno. Teraz ide prudko hore len preto, že dlhú dobu vôbec nerástol. Keby som mal voľné peniaze, tak by som ich tam investoval... žiaľ, stále čakám na poriadnu pumpu na Bcashi a popritom držím aj Zcash v blízkej dobe by mohol dať 400%
inak len tak pomimo... Ripple ide momentálne hore, ale kórejská banka ich má stále väčšinu a bude ich uvoľňovať na trh, takže sa môžete dovtípiť, čo sa asi stane s cenou pri takom dumpe
@obrvonjottr najprv si mal u mna big up za to ze vies btc nie je tak uplne decentralizovane ( teda rozdelenie hash poweru ), no potom si si to dojebal s bcashom.. to je shitcoin z dielne "rogera vera"
@hexiiy na cryptokitties sa denne otacaju tisicky eur FYI
@obsession Ak si tak velmi uvedomujes aky je zivot na Sk v skutocnosti tak preco tam este si Uvedomujes si aj ze ti nic nebrani ist niekam inam kde su podmienky lepsie hoci aj na kratku dobu ako rok napr?
@tommyhot Ripple - trochu komplikovanejsie ako btc/eth/ltc pre zaciatocnika kedze na tie 3 staci jedna appka v mobile. Ako to je teda s ripple? Cez co kupit a kde to uchovavat kedze coinbase do uvahy neprichadza?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Dajme tomu ze zarabam 800-1000 e
Naklaady na zivot ma kazdy ..teda aj ja
To mas polovicu dole, zostava 300 az 400 eur ..tak a teraz sam pocitaj
Milionarka sa zo mna urcite nestane..v priebehu zivota ked si budem chciet zalozit rodinu budem nutena si vziat hypoteku ,ktoru budem splacat cely zivot..max zajdem 2 az 3 krat do chorvatska a potom umrem ako spokojna vraskava ale zadlzena cinanka
Smutne ale Karibik je len mojim snom
Chlapci kazdwho mojho slovicka sa chytate
@nightrain ripple nie je ani decentralizovana a ani kryptomena. Uspiet sice moze, ale to je ako pytat sa aky je najlepsi programovaci jazyk a odporucit HTML, co programovaci jazyk ani nie je.
@Kosmiklove vysvetli mu to aj ty
@Padre557 Ripple sa spaja s bankami asi tak ako sa banky kedysi spajali s Bitcoinom, alebo si robili svoje vlastne chainy atd. Su to vsetky PR zvasty na vypumpovanie ceny.
Ak chces zvysit pravdepodobnost zarobku, tak sa zameraj na technologie, nie marketing.
@hexiiy na cryptokitties sa denne otacaju tisicky eur FYI
no ten Bcash je rýchlejší a má dokonca nižšie fees než Litecoin, takže by som ho úplne neodpisoval
ved si vravela ze nikoho nemas