@Kjubis ja nad ňou tiež premýšľam. ale pozerala som recenzie, vraj robí hrozné fotky a je tam nejaký problém so zvukom pri telefonovaní... plus málo úložného priestoru na aplikácie (2 G ... inak sa mi páči aj výzorom, aj tým, čo ponúka, má už aj NFC myslím a hlavne ma zaujala tá appka, že sa dá nastaviť, čo má mobil urobiť, keď... napr. pripojíš nabíjačku, alebo slúchadlá...
no keby som ju nenašla za 134 eur, tak nad ňou ani nerozmýšľam, bežne stojí okolo 180, pritom za necelých 200 sa dá zohnať L, ktorá je oveľa lepšia... v tej cenovej hladine je kopec lepších telefónov..
Mám ju od Vianoc a som s ňou veľmi spokojná. Na prvý pohľad zaujme pekným dizajnom (ja mám biely), je tenký a ľahký... Čo sa týka funkcií... napr. čo tu niekto napísal, že zle fotografuje - ja som spokojná - treba si vedieť všetko správne nastaviť. Rada počúvam hudbu, keď je na to vhodná príležitosť, má super walkman... Ak je človek náročný na aplikácie, množstvo fotografií, videí a hudby v mobile, určite si treba kúpiť "väčšiu" pamäťovú kartu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
no keby som ju nenašla za 134 eur, tak nad ňou ani nerozmýšľam, bežne stojí okolo 180, pritom za necelých 200 sa dá zohnať L, ktorá je oveľa lepšia... v tej cenovej hladine je kopec lepších telefónov..