@henci tak to potom treba brať ako dobrú skúsenosť do života. Viem, že sa mi ľahko vraví, ale tu ti naozaj nič iné nepomôže. Plakať alebo rozmýšľať nad tým, že si niečo mohol spraviť inak, inak sa správať atď. nepomôže a to vieš aj sám
tato tema mi pripomina moj vztah s mojou ex ... bal som sa ze to meczi nami skonci ... preco ? lebo to bolo meczi nami moc pekne ... miloval som ju som ju z celeho srdca ... i ked to molo zrejme jednostrannne kedze je moja ex .
Ked ma nieco rupnut, tak lepsie nech to rupne kym som este mlady.?
Troska sa bojim, ze mi to rupne ked budem mat 40 a partner sa hlada potom uz tazsie,
Mojim snom je s frajerom nieco vybudovat, postavit domcek, proste nie len tutumutu, ale partak do zivota. Buduci dedusko s ktorym budem nahanat v 70tke zlavy v Kauflande
ked sa o nieco bojite, spravidla o to pridete... nebojim sa absolutne. obaja sme si presli srackami a myslim, ze sme nasli jeden v 2.hom to, co sme cely zivot hladali. bola by velka hlupost kedykolvek v buducnosti to ukoncit
Takto.. nemám strach že by sa tento náš rozpadol, teda inak povedané, verím, že budeme spolu. Ale inak áno, mám z toho strach, že by sa to v teoretickej rovine mohlo stať.
@antifunebracka - naozaj? nechcem nijak rypat ani nic podobne, ja len ze aj ja som mala taketo pocity, no ked sa nad tym zamyslis...sme este velmi velmi mladi...fakt myslis ze to moze vydrzat nastalo?
desí ma, že nad tým vôbec uvažujem, ale áno, každý vzťah skončí a ten môj vyzerá všelijako, a veľmi by som chcela povedať, že nehrozí že sa rozídeme, lebo sme spolu užasní, ale buďme úprimní, skončí to... niekedy. A bojím sa
jezisi toto su take problemy .... tak po prve kdo by nemal ked ma svojho partnera uprimne rad , a preco by to mal niekdo hovorit na internete ? niesu toto sukromne veci nahodou ? ... to za chvilu spravim anketu ze aku dlzku chlpov medzi nohamy mate ? ... jesus...
už som sa naučila nebáť sa ničoho.preto vo v žiadnom vzťahu nie som
ale myslím, že ten strach je prirodzený,ak je ho veľa, škodí.treba brať každý deň a ďakovať, veľa sa nebáť ale ani nestagnovať v zmysle tak teraz sa ľúbime a všetko sa urobí samo..
...Vam to praska ?! ...Dopredu sa bat, ze nieco skonci ? ...To ako keby ste rovno od seba partnera/ku od seba odhanalli a trhali ten vztah... Takto to na seba len privolate OMFG !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a odpoviem na otazku ... ano bal som sa ... velmi
Troska sa bojim, ze mi to rupne ked budem mat 40 a partner sa hlada potom uz tazsie,
Mojim snom je s frajerom nieco vybudovat, postavit domcek, proste nie len tutumutu, ale partak do zivota. Buduci dedusko s ktorym budem nahanat v 70tke zlavy v Kauflande
Ja verim, ze to bude realitou
jeden to stále pokazí, u mňa to zvyknem byť ja
"jezisi to su take problemy"
To isté by sa dalo povedať o tebe, keď riešiš čo iný riešia...
ale myslím, že ten strach je prirodzený,ak je ho veľa, škodí.treba brať každý deň a ďakovať, veľa sa nebáť ale ani nestagnovať v zmysle tak teraz sa ľúbime a všetko sa urobí samo..