mam staršiu segru a hovorim že sa nepodobáme a každý že to nie je možne že by ste sa vôbec nepodobali ale ten kto nevie že sme sestry a pozna nas obe a ked mu povieme že sme segry neveri
mám brata a súhlasím s komentom @2 , je to najúžasnejší brat na celom svete a aj keď sme úplne rozdielni, spája nás viac ako len pokrvné puto a to je na tom najlepšie
Uplne suhlasím s @grietusha. ja mam tiež brata, a naozaj, je to velmi doležitý človek v mojom živote. Je o osem mesiacov starší.je super a som nanho hrdá
ja mam sestru obcas je super a obcas si hovorim ze keby nebola mojou sestrou tak sa s nou vobec nebavim a este nevlastneho brata ale ten ma 3 roky tak na toho nazor zatial nemam
mám brata ktorého mám veľmi, veľmi rada a nehovorím o ňom.. nie že by som sa hanbila alebo čo tak proste kým sa ma niekto nespýta tak o ňom nehovorím ale je skvelý aj keĎ ma častopoučuje a mneto lezie a nervy
Mám 20-ročného brata ktoreho mám welmo rada aj ked od malička mi robil zle a furt ma šteklil...no má už aj bábo takže nebýva tu...a vraj je aj fešák ako som počula od viacerých báb z Áčky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale ma prist uz ocakavany surodenec zvycajne mu hovorim "to"
sestry som nevidela dobreho pol roka cize ani o nich nehovorim
jeden starsi brat je divny, ale je to brat, okej
ale mam velmi rada najstarsieho braceka-nevlastneho, o nomhovorim rada, len sa s nim stretavam veeeelmi malinko, ale som rada, ze sa ma dobre
Ale občas spolu aj vychádzame.
Lepšie bude, až vylezie z puberty