@thegoodlucy neviem ci je to zle... podla mna ej to len dokaz toho, ze niekoho nauozaj milujes a ja som to raz v zivote zazila..dva mesiace som bola strasne smutna...ale potom to bolo v poho....ajked vidim ze ON je stastny s inou....
Nie si hlúpa, len zamilovaná! Je to veľmi ťažké, ale musíš si uvedomiť, že keď to nemôžeš zmeniť a už nikdy nebude "tvoj" pokus sa nepremýšľať nad tým čo ste zažili a čo mohlo byť!
Je to ťažké a asi sa ti to zdá, len ako obyčajná fráza, ale je to tak ... Pantha rei ...
@thegoodlucy ved to..ten moj byvaly chodi vedla do triedy..chdoi uz vyse dvoch mesiacou s jeho spoluziackou, donedavna mojou fakt dobrou kamaratkou.... medzi nami je tak z mojej strany smutok, z jeho strany totalny ignor...
my sa normálne bavíme, handrkujeme, šteklíme... včera som ho stretla a odviezol ma ku tete... aj s tou babou som bola kedysi kamarátka... aj teraz prednedávnom mi aj posielala žiadosť na facebooku... ja som jej poslala otáznik a už som jej na nič neodpovedala... načo... ona si myslí, že ja sa s ňou budem teraz baviť... a ona je odo mňa ešte o rok mladšia...
ja znasam rozchody a take tie vztahove veci strasne zle, vzdy to tak bolo. najprv ma je tazke dostat do normalneho vztahu, potom do toho padnem a neviem sa vymotat, ked sa to skonci.
rozchody, odchody a take veci zvladat neviem, som strasna naivka a k tomu este aj hystericka.
@thegoodlucy@nathalicatko Ide to holky, verte mi Ja som toto zažívala päť rokov... Vôbec nie je dobré si v tomto hovieť. Ja sama viem, že ešte nie som úplne v pohode, ale som na tom stokrát lepšie, ako predtým. Ak si proste postavíte hlavu a poviete si, že už nechcete strácať čas a energiu a niečo, čo je zbytočné mrhať na človeka, čo sa o to nezaujíma/nechce to a keď si uvedomíte, že všetko okolo vás sa pohýňa ďalej, len vy ste stále tam, kde ste, a keď vám to začne vadiť, vtedy budete psychicky pripravené sa odosobniť.
Vravím, nie je to ľahké a ako dobre to viem... ale ide to a nie je to nemožné.
haha, tak to by som sa ho rada spýtala... len odpoveď... no hmm... neviem... je to komplikované, pochopiť celú situáciu za pár minút. keď človek nepozná celý príbeh...
A to som si myslela aká som hlúpa naivka,že sa ho nikdy nevzdám pretože som v tomto strašne slabá.Ale nakoniec som prekonala samú seba. Stačí si uvedomiť na čom je ten "vzťah" založený a či ti to zato stojí,či radšej nedáš šancu niekomu inému
myslim si, ze keby mi partner oznamil ze uz so mnou nechce byt, tak by som ho nechala ist vlastnou cestou.. cize fyzicky by som sa ho vzdala.. ale psychicky nie
@thegoodlucy Nepoznám pozadie, ale ak je to obojstranné, snažiť sa to vyriešiť s dotyčným, nie? Komunikejšn Lebo len ty sama vieš, čo všetko ste zažili a ak je to také komplexné a nie je to jednoduché vyriešiť, tak nech sa o tom spolu dokonale porozprávajú osoby, kt. sa to týka a ktoré si to odžili predsa... aspoň teda, podľa môjho názoru
tak to ti teda poviem, že s "komunikejšn" sme na tom veľmi dobre... sú dni, keď sa ku sebe správame ako za čias, keď sme spolu niečo mali... len neviem, či sa dokáže od nej odtrhnúť... ona je strašne falošná a on to nevidí...
@thegoodlucy Jaj, takže on má teraz nejakú novú priateľku a preto? Toto mu nevysvetlíš. Také poznám a ver mi, pokiaľ to on sám neuvidí a nezažije na vlastnej koži, aká je tá baba, nedá si povedať...
@lilnicole Tá nová priateľka... my sme boli predtým celkom v pohode kamarátky... len ona mala pár výhod oproti mne... napríklad, že prácu mu zohnala jej sestra, chodieval ku nim domov, poznal jej rodičov... my sme sa stretávali len v robote... keby sme boli spolu viac, dopadlo by to ináč.. sám to tak povedal... on ma párkrát skúšal, to je jeho špecialita... a povedal, že žiadna baba to nevydržala tak dlho ako ja... možno ti to príde šialené, aby človek niekoho skúšal, ale on to má v povahe... a už som si na to vlastne zvykla... takže keby sme boli v Sultánovi ( ) Tak som Favoritka
Dva roky som oplakavala byvaleho. A kazdy den v roku dufala, ze sa raz ku mne vrati. Dva roky som sa mu vcirkala, prosila, plazila sa po zemi, aby mi aspon pusu na licko dal pri rozlucke. Uz len z toho som bola kapanek mimo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
poprosím množné číslo...či je niekto taký blbý ako MY :/
Je to ťažké a asi sa ti to zdá, len ako obyčajná fráza, ale je to tak ... Pantha rei ...
láska, samozrejme, myslím to na nás obe...
@lesush
u mňa to trvá vyše polroka, síce, vlastne iba štyri mesiace je s ňou..
najhoršie je to, že ja som s ním veľmi často a stále medzi nami niečo je...
To bude dobré, chce to čas
lenže možné je to, že to môžem zmeniť... stále tam niečo je...
my sa normálne bavíme, handrkujeme, šteklíme... včera som ho stretla a odviezol ma ku tete... aj s tou babou som bola kedysi kamarátka... aj teraz prednedávnom mi aj posielala žiadosť na facebooku... ja som jej poslala otáznik a už som jej na nič neodpovedala... načo... ona si myslí, že ja sa s ňou budem teraz baviť... a ona je odo mňa ešte o rok mladšia...
rozchody, odchody a take veci zvladat neviem, som strasna naivka a k tomu este aj hystericka.
človek sa proste v živote môže zamilovať sto krát, ale dožiť môže len s jednou osobou.
Viem, že láska nevyprší na moje želanie, ale ten proces prebehne rýchlejšie, pokial sa k tomu postavím takto.
rada by som sa k tomu tak postavila, lenže ja si nepúšťam ľudí od tela... nevzdávam sa, ak viem, že môžem niečo zmeniť...
Istel, ale otázka je položená tak, že viem, že s tou osobou nebudem a v takom prípade je to jediné riešenie.
Neviem podla čoho to posudzujú iní, ale pre mna je to jasné ak
- má dievča partnera.... tým to pre mna hasne lebo neznášam svine ktoré rúcajú vztahy a nebudem jednou z nich
-ak mi oznámi, že ma nechce... to si velmi rád vypočujem, nezraní to moju hrdosť, je dobré vedieť , ked nemá význam bojovať
Vravím, nie je to ľahké a ako dobre to viem... ale ide to a nie je to nemožné.
nedá sa mu vyhnúť, to by som musela prestať chodiť na miesto, kde som každý deň. prestala by som sa stretávať s najlepšími kamarátkami a to nepôjde...
ja mu ten vzťah nerúcam... stále je niečo medzi nami... a to je rozdiel...
on mi neoznámil, že ma nechce...ani mi to nikdy nenaznačil... takže je stále o čo bojovať...
@housemaniac
neposudzuj ma podľa veku... nevieš, čo som prežila, ani ma nepoznáš. tí, ktorí ma poznajú, vedia, aká som.. ale to je ďalší príbeh...
ale čo ak je tu otázka: Čo robiť, keď je to stále obojstranné? To je už ťažšie...
Chceš niečo so mnou riešiť ? Rozíd sa.
Bodka.
Akékolvek iné počínanie JE SVINSTVO voči tretej strane , nech už si to obhajujeme ako chceme.
haha, tak to by som sa ho rada spýtala... len odpoveď... no hmm... neviem... je to komplikované, pochopiť celú situáciu za pár minút. keď človek nepozná celý príbeh...
aj telenovely by nám závideli...
ale... čo ak je to ten pravý a im dvom ani nie je súdené spolu vydržať.
Ja viem, že prax a teoria sú úplne rozdielne veci a preto ťa nesúdim
Na druhú stranu....mám zásady a pri niektorých veciach robím čiaru, lebo je to proste správne a nesebecké.
môže byť ešte aj to, že ona ho ukradla mne... čo je dosť pravdepodobné...
ja to tak cítim. že je ten pravý... pretože ak sa niečoho nedokážem vzdať viac než pol roka, možno to naozaj stojí za to...
@rubikova
môžme
ale inac hej... aj ked prajem to aj jemu aj sebe.
tak to ti teda poviem, že s "komunikejšn" sme na tom veľmi dobre... sú dni, keď sa ku sebe správame ako za čias, keď sme spolu niečo mali... len neviem, či sa dokáže od nej odtrhnúť... ona je strašne falošná a on to nevidí...
Jebalo mi. A hrozne.