mám náramok so štvorlístkom, prsteň s otčenášom po taliansky na každodenné nosenie a verím, že mi nosia šťastie a ochraňujú ma
a potom mám takú klučenku s pandou, ktorú nesiem na skúšky a také, ale to má skôr citovú hodnotu, kedže je to dedičstvo predávané generácie v našej rodine
Áno, prívesok na krk s keramickou rybičkou, do ktorej sa nakvapká aromatický olej. Jedna z najlepších vecí ktorú som v živote dostala a nevyjdem bez nej ani na krok.
Zvyknem nosiť pod trikom štítky...ale to len kvôli tomu aby som ich nezabudol do roboty a nedostal kefu ...ale jeden čas som nosil zlatú retiazku s takou malou boxerskou rukavicou, ktorú som dostal ako darček
Ne. Chcel by som, mozno potreboval nieco take, ked je zle tak sa pomodlim a dost to pomaha, rozmyslam ze si kupim zlaty krizik, budem sa modlit kazdy den a chodit do kostola ale ked je dobre tak sa citim jak pan a ukrizoval by som aj krista. Viem, nie je to boh vie co, ale lepsi nebudem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a potom mám takú klučenku s pandou, ktorú nesiem na skúšky a také, ale to má skôr citovú hodnotu, kedže je to dedičstvo predávané generácie v našej rodine