Milujem banány, ale banánovú zmrzlinu nemusím, kokteil by som si neobjednala, podobne s jahodami, tých by som sa tiež mohla prežrať, ale inak nič jahodové nechcem... Na druhej strane mám rada všetko ríbezľové a samotné čierne ríbezle mi až tak brutálne ne
Banany mnam mnam.. najlepsie su vychladene .. Bananovuzmrzku som mal moznoo ked som mal 5 ozno nikdy, bananove mliekofuj, ani koktejly nemusim, (este banany v cokolade od orionu michutia, ale inak fuj)
U jahody uz normalka
teraz mi napadá iba cibuľa
mám rada tie malé zavárané cibuľky,ale surovú cibuľu,alebo cibuľu v kebabe..alebo tak,to by som nikdy nezjedla,jediná prijateľná forma je zaváraná
samozrejme,nekúpila by som si ani cibuľovú zmrzlinu,ani koktejl
Tak ono jedna vec je pochutnať si na ovocí, dajme tomu na jahodách, ktorých by som sa mimochodom taktiež najradšej užral k smrti, a druhá pochutnať si na výrobku, ktorý nesie prívlastok jahodový ale v skutočnosti s jahodami nemá nič spoločné..., Chutiť mi to asi nebude rovnako ako výrobok, ktorého hlavnou zložkou je prírodná jahoda, bohužiaľ, v chemickom kúpeli.
Ja napríklad nemám rád grep ale s takým džúsom alebo sirupom s touto príchuťou nepohrdnem, pretože pravdepodobne obsahujú zložky, ktoré mi tu grepovú chuť spríjemnia.
Čierne ríbezle - surové ani lekvár nezjem, ale inak asi hocičo iné z nich mám rád.
Cibuľa - surovú zjem, ale nie keď je samotná a v inom stave je nezjem vôbec.
Surovú mrkvu nemám rada, a varenú v polievke alebo nastruhanú s jablkom zjem a ani koktejl by som z mrkvy asi nezjedla
Čierne ríbezle mame doma raz za polrok, chutia mi a zjem ich a ríbezľový džús je úžasný úplne. A o ostatných neviem, ja zjem väčšinou všetko, okrem vyprážaného tofu a pangasiusa
momentálne ma nič takéto nenapadne jedine že brokolicu by som nezjdela ale krémová polievka mi nevadí inak kupované mlieka/sladkosti s príchuťou moc nekupujem ale keď si spravím doma banánové alebo jahodové mlieko tak sa ním idem zadrhnúť
mala som rada kecup a nenavidela paradajky, aj paradajkovu polievku som mala rada ale teraz mi paradajky chutia a mam rada vsetko , takze uz je to passe
Ano divna si dost
ale snad to nebude len pre tie chute
Jahody milujem, ale nejedavam jahodove zmrzliny ani jogurty, ale povedala by som, ze je to hlavne pre umelymi aromami deformovane vone a prichute.
jahodovy sorbet zo zdravych jahod... cista laska (zvolenska jahodova zmrzlina - zvratky v krabicke)
mna napada len kokos, vsetko kokosové mi chuti a vonia ale klasicky kokos nezjem aha a este oreo aj ked neviem ci sa to ráta, oreo nezjem ale vsetko s oreom milujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
U jahody uz normalka
mám rada tie malé zavárané cibuľky,ale surovú cibuľu,alebo cibuľu v kebabe..alebo tak,to by som nikdy nezjedla,jediná prijateľná forma je zaváraná
samozrejme,nekúpila by som si ani cibuľovú zmrzlinu,ani koktejl
:happy:
Ja napríklad nemám rád grep ale s takým džúsom alebo sirupom s touto príchuťou nepohrdnem, pretože pravdepodobne obsahujú zložky, ktoré mi tu grepovú chuť spríjemnia.
Cibuľa - surovú zjem, ale nie keď je samotná a v inom stave je nezjem vôbec.
ríbezle mi chutia, ale blbo sa to je a nemám ich veľmi k dispozícii, tak ich nejem.
Čierne ríbezle mame doma raz za polrok, chutia mi a zjem ich a ríbezľový džús je úžasný úplne. A o ostatných neviem, ja zjem väčšinou všetko, okrem vyprážaného tofu a pangasiusa
Mak z makovice zjem,ale akonahle je na slizoch,v kolaci,v strudli,tak mi az tak nechuti..
A este neznasam ananas, ale ananasovy dzus mi nevadi.
Mám rada jahody a zjem ich v akejkoľvek forme, okrem sušených, ale sušené ovocie proste neznášam hocijaké, čiže to sa neráta
Ale čokoládovú zmrzlinu, jogurt...hocičo s príchuťou čokolády je pre mňa humus
milujem kávu - nič kávové by som nezjedol (zmrzlina, zákusok)
milujem červ. dyňu - neznášam nič melónové (žuvačky, zmrzlina)
ale snad to nebude len pre tie chute
Jahody milujem, ale nejedavam jahodove zmrzliny ani jogurty, ale povedala by som, ze je to hlavne pre umelymi aromami deformovane vone a prichute.
jahodovy sorbet zo zdravych jahod... cista laska (zvolenska jahodova zmrzlina - zvratky v krabicke)
pri ovocí nemám problémy