@mamradadeli@bloodypunk mne nie ja si rada pozriem nové nápady a pochválim sa sama...jedlo fotia milióny ľudí na celom svete a nemyslím si, že sem niekto dáva jedlo preto, že si myslí, že vie len on variť, keďže každý vie niečo chutné pripraviť ale tak hej každý má iného koníčka a pridáva iné typy fotiek..napr. nahaté a pod.
ja ked si varim jedlo, tak je to preto, aby som sa najedla, nie preto, aby sa nanho dalo pozerat uz som tu videla nejaky flejm pod fotkou, ked vraj jedlo nebolo dost esteticke. ja nejem ocami, cize nepripravujem nic esteticke a ani nemam potrebu fotit to
@hoperpohroma človek ho potom hneď aj zje..tak keď idem do reštaurácie očakávam , že bude jedlo pekne vyzerať a to určite každý..a najlepšie je keď si spraví človek reštauráciu doma
@zeriavka tak v restauracii ano, ale v normalnom zivote nevidim v tom zmysel, nemam cas pol hodinu sa hrajkat s jedlom, najma ked ho idem zjest potom, je to uplna hlupost podla mna
@hoperpohroma pol hodinu určite nie, do 5 minút ani toľko nie..keď ide človek to jedlo aj odfotiť tak by podľa mňa mal urobiť isté úpravy..inak naservírovať prílohu a pod.
to isté ako keď sa dievča pred fotkou namaľuje/pekne oblečie a usmeje
@hoperpohroma tak niekto fotí seba a niekto jedlo... niekto zase rád fotí hory, niekto snehové vločky, mesiac, západ slnka..každý má nejakú vášeň..preto ja chápem každého keď hocičo odfotí
@19 ten flejm nebol preto lebo si clovek nachystal jedlo neesteticky ale preto lebo niekto si z dvoch metrov najebe ovsenu kasu na tanier a spravi z toho osem fotiek a da na net
@zeriavka Ok, to patrilo skorej komentáru nado mnou. Nech si každý fotí čo chce, aj holé ciciny, ale ja si skrátka jedlo nefotím, stále budem tvrdiť, že je to pre mňa divné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
môj koníček » www.birdz.sk/webka/zeriavka/...
» www.birdz.sk/webka/andertvpa...
» www.birdz.sk/webka/andertvpa...
» www.birdz.sk/webka/sheily/fo...
asi idem odkráčať do kuchyne, a niečo spapať
niečo zdravšie
» www.birdz.sk/webka/lilly09/f...
» www.birdz.sk/webka/ameryka/f...
... TOTO je jedlo ! nie to čo pridávate vy
» www.birdz.sk/webka/nataly005...
to isté ako keď sa dievča pred fotkou namaľuje/pekne oblečie a usmeje
a mám ich tu niekolko, vo foťáku ich mám ešte dosť veľa
inak, si nejak všímam že začína byť tunak nová vlna zdrbávania fotiek: dnešným menu už nie rite, ale fotky žradla