Máte za sebou už nejakú operáciu alebo nejaký jednoduchý zákrok?
ja napr. som bola na operácii očí keď som bola malá (škúlila som O.o), pruh som mala, taký nejaký výrastok na krku ktorý mi rezali a potom mi už len vyberali z hlavy znamienko a mám tam teraz plešinku malú
heh ... sitie pery, hlavy, chrbta, tusim aj na nohe mi neco zasivali (bola som neposed , potom mi vyberali mrte znamienok, pak mi operovali neco v ustach (krivo mi rastli zuby) ... a ak sa slepak rata ako maly zakrok, tak aj ten
slepe crevo, zlomenina palca a 2 prilahlych prstov na nohe, zapichnuty nozik v predlakti, odtrhnutu peru od horneho podnebia, prepichnute vazivo na lavom chodidle sklom a pod,,,, od 7 do 15 rokov som toho postihal dost...
mne rozrezávali aterom, či ako sa tomu nadáva bez umŕtvenia v oblasti kostrče (rozumej pri zadku), ale s tým som sa trápila niekoľko týždňov a bola to riadna brutalita
srdce - šelest mi operovali,keď som mala 6 .. našťastie nemám rez na hrudníku,ale len minulý rok som zistila,že som mohla pri tej operácii zomrieť nejak som si to neuvedomovala.. a bola som operovaná medzi prvými na Slovensku touto metódou.. inak operácie žiadne
Hej, raz mi vyrezavali taku divnu, neidentifikovatelnu hrcku na pravej lopatke - musim povedat, ze to bolo paradne riesenie - teraz tam je uz iba taka ista velka hrcka kvoli jazve .
Mne raz robili jednu operáciu, ktorú nezvládli a potom ma museli ešte dvakrát dooperovať plus nejaké tri menšie zákroky. takže celkovo by som to videl na tých 6 operácii za život.
raz pruh, raz mi zašívali prst (ako začína ukazovák), raz som mal prasknutý palec na ľavej ruke, a raz prostredník na pravej......inak nič samozrejme som mal kopec odrenín a podobne, hlavu som veľakrát rozbil ale do nemocnice som nikdy nešiel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
@drejka ? To co..?
a analna sonda od jasterov!