No lebo sú tu ankety o tom že kde bývaš, ďalšia zase o tom, že koľko máš rokov, ďalšia že aké je tvoje skutočné meno. Človek si myslí, že sa to v tom množstve stratí, ale keď človek chce, môže si z toho urobiť o človeku celkom dobrý obraz. Raz tu dokonca bola anketa, že či by si sem bol ochotný napísať svoje skutočné telefónne číslo. To už bola fakt sila. Nepočul si o tom prípade, ako si jedna baba dala na facebooku do priateľov vraha, potom sa išli stretnúť a on ju zabil?
Kedze som sa dlhe roky venoval IT bezpecnosti v teoretickej aj praktickej rovine, tak osobne skusenosti su len dobre. Ked sa na to pozriem ale globalne a vidim ako funguju ludia na internete, tak je bezpecnost jeden velky bordel
snazim sa, aby sa nic nestalo... meno a priezvisko mam jedine na facebooku, aj tam som sa radsej zaregistrovala som pod Gmailom (a nie ako niektori si dali azet mail)... a ked nejaka stranka pozaduje priezvisko, zvyvajne tam dam jeho "upravenu skratku"
Osobných údajov tu mám viac než dosť, podstránka birdzu je na tretej strane google results k môjmu priezvisku a každý Košičan by ma zvládol na základe starších fór doma naštíviť.
Toto tu považujem za najbezpečnejší slovenský social network, aktívni užívatelia sa osobne poznajú medzi sebou, keby bol niekto potenciálny vrah, príde sa na to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
(O Pokeci ani nehovoriac)
Kým si do profilu nepíšeš meno, bydlisko a číslo kreditky, myslím že v nebezpečenstve nie si
Osobných údajov tu mám viac než dosť, podstránka birdzu je na tretej strane google results k môjmu priezvisku a každý Košičan by ma zvládol na základe starších fór doma naštíviť.
Toto tu považujem za najbezpečnejší slovenský social network, aktívni užívatelia sa osobne poznajú medzi sebou, keby bol niekto potenciálny vrah, príde sa na to.