Celkom vážne by ma zaujímalo, či máte známeho, ktorý tvorí youtube videá a zarába na nich. Z youtube sa dá síce zarobiť málo, ale pokiaľ je tvorca snaživý, dokáže si popri hlavnej práci privyrobiť aj za čas strávený pri voľno časovej aktivite. Prosím link
nemam a kde si prisiel na to ze sa tam zaraba malo ? niekto z youtuberov hovoril ze za 1000 videni ma na slovensku priblizne 50 centov a ked ma 100 000 videni to je 50 euro no a ked tam da dajme tomu 4 videa do tyzdna ma 200 euro to je samozrejme priklad maju aj viac videni tak ja neviem ci sa ti to zda byt malo no mozno si narocny moc tak potom aj ano
neviem co tu riesite ci je to malo, poukazujem na to, ze zaraba sa klasicky spociatku malo, tiez ti na novom kanali nebude na prvom videu 100k zhliadnuti za tyzden, pokial ta nikto nepozna... Zarobis vela az casom a iba usilovnemu sa to podari... Mna vsak teraz zaujima to, ci dakoho poznate.
@torpedo08 a nazory jeden youtuber povedal ma nezaujima, rad by som sa totiz dozvedel ako to naozaj je, preto sa pytam na znameho, o ktorom viete, ze si nevymysla
tak asi ked vidim ako si sam plati byt , kupuje drahu elektroniku , chodi po svete a podobne tak musi pekne zarabat to ho ani nemusim poznat aby som to vedel lebo keby zarobil 300 euro mesacne tak by asi mohol jedine tak doma spat jak ja
aj ja mam takych kamaratov, kazdu chvilu zuruju, chodia po dovolenkach, vidim to na fb, ale rozhodne nie su bohaci, nerobia videa na youtube, su mladi ako ja... Mozno, ze maju len zabezpecenu rodinu. A v pripade tvojho znameho sa moze jednat o dve roboty a dobre nakladanie s peniazmi. Nemusis byt zrovna popularny na youtube, aby si si take vydobytky dovolil, ale na druhu stranu neviem co vsetko si tvoj znamy dovoli za svoje peniaze, preto, ak nebudes skupy, mozes mi dat nanho kontakt, link?
@savvym ???? ja nehovorim o ziadnom mojom znamom a jasne no ked mas bohatych rodicov tak si tiez mozes chodit po dovolenkach a podobne ale tak akoze nemam dovod neverit napriklad gogovi ze nezaraba pekne prachy na youtube inak neviem ci poznas napriklad Petana on teda vobec neukazuje ci ma prachy alebo ne len chlasta a robi kktiny ako aj keby nezarabal na youtube nic a to sa mi paci proste ho to nezmenilo asi vobec a tak to ma byt
Nedokazem pochopit preco ludi zaujimaju zivoty tych druhych a preco pozeraju nejake vlogy, teraz som klikol na toho goga a ved ako, wtf is wrong with this world
ja gogomantv poznám, aj Peťana poznám, nesledujem ich, ale poznám ich tvorbu, to sú najpopulárnejší youtuberi svojho zrna, mi opisuješ život tých top našincov (Čechoslovákov), tiež poznám Čecha, čo komentuje dianie vo svete, má tri ďalšie kanály, jeden o lets playoch, druhý vede, tretí vlogy, no a ten štvrtý kritizuje ostatných... už na začiatku svojho natáčania videí mal doma parádnu elektroniku... ten chlapec pracoval pár rokov v Škótsku, teraz býva v Prahe blízko svojich rodičov, samozrejme mu youtube dopomohol k istým veciam, ale ten chlapec točí každý druhý deň nejaké video (to len na jednom z jeho štyroch kanáloch), takže to veľké zarábanie, o ktorom hovoríte je v podstate dosiahnuteľné vtedy, keď tomu youtube obetujete svoj celý čas a v podstate až, keď dosiahnú stotisíce odberateľov, vtedy sa dá hovoriť, že ste v balíku... ale dovtedy je pred vami stále cesta, ktorú si musíte sami vyšliapať a začínate od nuly ako neznámy kanál, robiť to, čo konkurencia sa dá, ale nebudete mať toľko odberateľov, prípadne záujem o vaše videá nebude tak veľký, ale čo vidíš v ich videách nemusí zodpovedať pravde, tiež sa nemusia chváliť koľko zarábajú, aby sa nepripravili o biznis, preto je dobré mlčať a hovoriť len dôverne medzi dvomi očami
no ani ja moc goga nesledujem akoze nieco dobre ked natoci tak si to pozrem napriklad ta interaktivna hra bola super ten halowensky special alebo jak sa to volalo ale to ako si chodi po vyletoch a kktiny no co ja s tym mam ? ale tak deti to sleduju nim uz je jedno co natoci hlavne ze je to video od neho no a jasne sak musi sa ten clovek pomaly vypracovat nemoze mat milion odberatelov za mesiac ani za rok teda moze ale to uz je potom protekcia ako napriklad tak ze je to kamarat,frajerka uz uspesneho youtubera
a Petan to je kral on aj ked natoci ako sa ide vysrat tak sa musim smiat akoze fakt asi jediny youtuber na ktorom sa nahlas zasmejem rodeny komik proste
a inak ja by som sa priznal keby som bol youtuber kolko zarabam ale tu to je divne cele vacsina ludi vseobecne nechce priznat kolko zaraba aj ked netusim preco
@13 aj vediet doplut ceresnovu kostku na 50 metrov a za letu ju predbehnut je urcite narocne. urcite tomu treba obetovat vela casu a energie, mozno aj cely zivot. to ale este ani vonkoncom neznamena, ze by za to mal niekto dostavat plat, ci dokonca byt vdaka tomu v baliku. ked je niekto useless neproduktivny kokot tociaci onicom videa, nezasluzi si za to ani cent, nech ich premna zamna toci aj 24-7.
Nie nemám nikoho takého známeho, ale tiež nerozumiem ako sa môže niekto priživovať na takýchto hovadinách a kecať o svojom živote vo vlogoch Príde mi to trápne a afektované
mamznamu ona na tom slusne zaraba a to este nepracuje iba cez leto brigady ale rozpravala som sa snou a ona ma proste svoju buducnost jasnu a hento berie ako hobby ..to mas ako tipsy nezarobi si na tom ale nemusi od rodicov tahat peniaze na hovadiny a vzdy ma "plne vrecka" ked nieco potrebuje
@orphanka prosím link na jej kanál, ak budeš dobrá @kaji1 Ja vlogy nesledujem, tiež ma tá časť youtubu nebaví @notme youtube kredituje tých, čo majú sledovanosť a neporušujú autorské práva, teda aj keby si točil, ako pľuješ a niekto sa na tom zasmeje a pošle to kamarátom, nie je možné, aby to nabralo obrovskú sledovanosť, lebo väčšinu ľudí to nezaujíma a hľadajú skôr odpovede na praktické životné otázky @torpedo08 nepísané pravidlo, aby ti druhí nezávideli, ak náhodou dostanú menej
@Notme tak zas vies to by si potom nezasluzil plat pomaly nikto lebo k zivotu potrebujes len jedlo vodu a teplo ked je zima vonku cize by sa mohli prestat auta vyrabat , sperky , pocitace atd. a mohli by sa zrusit vsetky sporty lebo sak za co je sportovec plateny ? a tak no proste to su vsetko veci na pobavenie ludi tak ako aj tie vacsinou jebnute videa
@torpedo08 pravda, si kritický a mnohí by si nezaslúžili prácu, keď sú leniví @jurito zákaz hovoriť koľko, ale dovolené ako @notme tak neuškodí, keď to znova vysvetlíš, aj mňa by to zaujímalo
odznova to isto pisat nejdem, mam plnu hlavu inych veci (nakodit 2d hru na styl maria po dvoch mesiacoch ucenia sa javy je zjavne vacsi problem ako som si myslel) a pisat v tomto stave pomerne zlozitu myslienku na dva screeny tak, aby mala hlavu a patu aj pre citatela ktorym niesom ja, sa mi ani omylom nechce. v tagnutiach to nenajdem, lebo birdz (schvalne, daj tagnutia a klikni na nacitaj dalsie) a robit nejaky research po forach sa mi nechce taktiez. mozno vecer, ked dokoncim co dnes mam v plane dokoncit.
Pri tom ako ma 80% ludi adblock tak moc z reklamy nezarobi.Ale partnerstva s spoločnostami pre ktoré robi reklamu vo videach už hej na tom sa da dost zarobit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@matthewp o čom bolo to video?
@notme asi preto nemáš takého známeho
a Petan to je kral on aj ked natoci ako sa ide vysrat tak sa musim smiat akoze fakt asi jediny youtuber na ktorom sa nahlas zasmejem rodeny komik proste
a inak ja by som sa priznal keby som bol youtuber kolko zarabam ale tu to je divne cele vacsina ludi vseobecne nechce priznat kolko zaraba aj ked netusim preco
@kaji1 Ja vlogy nesledujem, tiež ma tá časť youtubu nebaví
@notme youtube kredituje tých, čo majú sledovanosť a neporušujú autorské práva, teda aj keby si točil, ako pľuješ a niekto sa na tom zasmeje a pošle to kamarátom, nie je možné, aby to nabralo obrovskú sledovanosť, lebo väčšinu ľudí to nezaujíma a hľadajú skôr odpovede na praktické životné otázky
@torpedo08 nepísané pravidlo, aby ti druhí nezávideli, ak náhodou dostanú menej
@Notme tak zas vies to by si potom nezasluzil plat pomaly nikto lebo k zivotu potrebujes len jedlo vodu a teplo ked je zima vonku cize by sa mohli prestat auta vyrabat , sperky , pocitace atd. a mohli by sa zrusit vsetky sporty lebo sak za co je sportovec plateny ? a tak no proste to su vsetko veci na pobavenie ludi tak ako aj tie vacsinou jebnute videa
@jurito zákaz hovoriť koľko, ale dovolené ako
@notme tak neuškodí, keď to znova vysvetlíš, aj mňa by to zaujímalo