prosim vas nema niekto vysledky? neviem ich nikde najst? a ako sa vam to zdalo ..podla mna v pohode dufam ze budem mat aspon 20 dobre potrebujem percentil 60...a rad by som vedel ako som na to vysledky mam napisane len ich neviem najst na nete ...
na aku skolu sa hlasis ked 80? pozeral som minuly rok bolo 20 bodov percentil 62....noo ved prave na zmaturuj.zones som pozeral dufam ze bude lebo anglina a slovina bola uz par hodin po pisomke teda aspon tie slovne odpovede
čo 20 bodov bol taký slabý percentil? hm, hoci pár chalanov od nás malo plný počet, tak dúfam, že to bolo len tým, že bola taká ľahká
ale tak tri príklady mám určite zle a tie ostatné nechcem zatiaľ vedieť, dúfam, že budem príjemne prekvapená a nie naopak lebo nebolo to príliš ťažké, ale človek sa v strese občas poriadne sekne
aj ja som bol prekvapeny ze taky nizky percentil ale myslim ze tych 20 mam ....ale ano dalo sa to dost vela prikladov myslim ze by som ten 60 percentil mal dat pohode...matfyz by ta mali snad prijat tam nejaky pretlak nie je ... 23 spravnych bol minuly rok percentil 80,7..tak teda drzim palce ..snad bude tento rok percentil lepsi
to máš skvele ja keď som videla aké chyby som urobila, hlavne keď som v 14 zabudla jednu nulu, v 17 že mám len polovicu uhlopriečky a 9 som si zle prečítala (facepalm)
@nixxina kto tu preboha stresuje ze matika bola tazka? praveze mne sa zdala ako jedna z najlahsich za posledne roky, len si idem obuchat hlavu o stenu ako som pokazila najlahsie priklady vdaka mojej, doteraz nediagnostikovanej dislexii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ano dojebal si ju koniec pribehu
ale inak tiež to hodnotím kladne, ak odrátam, ako som sa zabrzdila
čo 20 bodov bol taký slabý percentil? hm, hoci pár chalanov od nás malo plný počet, tak dúfam, že to bolo len tým, že bola taká ľahká
ale tak tri príklady mám určite zle a tie ostatné nechcem zatiaľ vedieť, dúfam, že budem príjemne prekvapená a nie naopak lebo nebolo to príliš ťažké, ale človek sa v strese občas poriadne sekne
možno mám tých 23, ale v týchto výsledkoch mi nejako nepasuje 9 a 27