Cawte bol som prijatí na elektrotechnickú fakultu v ZA . Na SŠ som chodil na strednú technickú školu kde matematika nebola až taká dobrá ako na gympli. A teraz som sa docela začal báť či vysokoškolácku matematiku zvládnem. Neviete mi poradiť nijakú knihu
Zmaturuj z matematiky na zopakovanie, mozes si pocitat jednotlive priklady. Ale toto stredoskolske ucivo budete preberat len hned na zaciatku, potom sa uz uci derivovanie a integrovanie - tu len mozem odporucit poctivo chodit na cvicenia, vsetko si zapisovat a doma si to prepocitavat. Treba si na to dat pozor, aby si zbytocne neprenasal matiku - da sa to zvladnut, len treba sa tomu venovat pocas semestra. Prajem vela stastia.
už ani na gympli podľa nového šk. vzdelávacieho systému nie je matika dobrá (ach) ale odporúčam knihu Zmaturuj (mám ju v pdf forme, môžem poslať) tam máš taký základaný prehľad
je lepšie mať manželku alebo milenku?... lekár vám povie, že je lepšie mať manželku, lebo to znižuje dlhodobý stres...právnik vám povie, že je lepšie mať milenku, lebo nie sú potom problémy s rozvodom...matematik vám povie, že je najlepšie mať manželku aj milenku, pretože manželka si myslí, že jej muž je u milenky, milenka že je u manželky a on môže v kľude zatiaľ počítať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
nic nekupuj, tu knihu ked chces tak stiahni (myslim ze je na uloz to)
inak je tisic volne siritelnych pdf v cestine
dobre stránky na matematiku:
realisticky.cz (od pána Krynického)
» mathonline.fme.vutbr.cz/...
» mdg.vsb.cz//M/index.php...
fórum:
matweb.cz
treba kliknut na forum