Ahojte, nejakí odídení matfyzáci? Dobrovoľne alebo nasilu? Vnímate odchod z matfyzu pozitívne alebo si myslíte že to bola chyba? Pretože...ma to tam nebaví, ale zúfalo nebaví..ale semestre prechádzam, a láka ma možné finančné ohodnotenie keď si potom n
Ak máš mozog na to vyštudovať matfyz tak by som pokračoval. Síce záleží od toho čo presne študuješ, ale napríklad s matematikou sa môžeš zamestnať kdekoľvek. Absolútne kdekoľvek
mna napriklad skola zacala naozaj bavit az v 3. rocniku, dovtedy ma vúcsinou drzal nad vodou len priemerne tak 1 predmet kazdy semester a vidina, ze snad sa to casom zlepsi. zlepsilo
poistnú matematiku.. @laurikaaa , lebo som tela..nie, vážne, lebo som sa nikdy nezamýšlala nad tým, že by som sa mala učiť fyziku..myslím na strednej...a teraz mi chýba..
@all1en@6 ja a kopec mojich terajších spolužiakov sme sa tiež nezaujímali o fyziku a aj tak sme skončili na stavebke (tiež som chcela ísť na poistnú) ale inak ten plat, čo by si mala, fú, 2,5x vyšší, ako budem mať ja, ak skončím toto
a vieš čo by ťa bavilo namiesto tohto? alebo čo budeš robiť, keď teraz sekneš so školou?
@mkamka vieem, my sme mali byť spolužiačky, aj s rejkou ale ja nechcem skončiť, len prestúpiť na nižší level...teda nechcem nikoho uraziť alebo niečo, ale myslím, že hocičo v nitre bude nižší level než matfyz...lebo tá škola, to je na nervy
Nejde vzdy len o peniaze, ale s Matfyzom budes mat najvacsi potencial. A uz si do toho investovala predsa cas a namahu. Vravis, ze prechadzas semestre a v tom je vyhoda. Vela ludi ide na matfyz lebo tam chcu byt, ale jednoducho ho nezvladnu. Ty ho zvladas. A ked ta nebavi, existuje riesenie - najdi si zmysluplne hoby, nieco co ta bude naplnat, v com budes stastna. Hlavne nekonci s Matfyzom
podla mna ked v tom odbore chces aj nadalej pokracovat a skolu zvladas, tak je hlupost zacat na inej skole odznova, navyse kedze matfyz, ako si aj sama spominala, je vyssi level nez ta druha skola. treba bojovat do konca. drzim palce
@night inak na matfyze maju vacsiu volnost a volitelnost, hajzlici,
nie ako my tu na krepej FEI zretazovani,
@all1en dievka studovat uctovnictvo na VS? fakt? .... nebavi ta na tom co? je aspon jeden/dva predmety co ta bavia kazdy semester? lebo tak to byva, inak su to omacky a veci na rozhlad, siroky vedomostny zaber a pod. co ta odlisuje od cloveka co nema VS a naucil sa nieco sam mimo nej ... v kolkom rocniku si? premysli si to este, ale tak ked uz, tak potom si premysli kam pojdes poriadne
@dawnisuponus no keby som si bola istá, že aha mám matfyz a istú prácu a príslušné platové ohodnotenie, tak ostanem. ale je dosť možné, že skončím na takej pozícii na akej by som skončila s inou, ľahšou školou, a zbytočne tu budem plakať krvavé slzy 5 rokov. študujem poistnú matematiku, a aktuári nie sú až takí žiadaní, aby som to mala isté
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Prečo si nešla na STU?
a vieš čo by ťa bavilo namiesto tohto? alebo čo budeš robiť, keď teraz sekneš so školou?
mňa matfyz baví
ale ono to bude trochu závisieť aj od odboru asi
Mňa to baví tiež.
To, že sa tu skôr neobjavil nikto s tvrdením, že ho to baví, bude asi len otázkou vo fóre
nie ako my tu na krepej FEI zretazovani,
@all1en dievka studovat uctovnictvo na VS? fakt? .... nebavi ta na tom co? je aspon jeden/dva predmety co ta bavia kazdy semester? lebo tak to byva, inak su to omacky a veci na rozhlad, siroky vedomostny zaber a pod. co ta odlisuje od cloveka co nema VS a naucil sa nieco sam mimo nej ... v kolkom rocniku si? premysli si to este, ale tak ked uz, tak potom si premysli kam pojdes poriadne
a ak ta to nebaví,chod inde.ja som napr.tiež na škole,ktorá ma síce baví,ale tiež su tu predmety,ktoré ma nebavia