Ahojte,
zvažujem matfyz, s matikou som nikdy nemala problém ale zas nie som nejaký nadpriemerný génius. Zaujímala by ma ekonomická a finančná matematika, prípadne poistná matematika. Odradzuje ma to, že akonáhle sa povie matfyz tak sa hneď objavia také
hrôzostrašné názory a zdesenie v očiach. Viem, že je to individuálne ale keby niekto napr. napísal svoju skúsenosť, taký čo tam študuje. (či už úspešne alebo neúspešne).
A či by nebol/a ochotný/á poslať napr. ukážku skrípt alebo podkladov, napr. na nejakú ťažkú skúšku alebo podobne, pre predstavu.
Nejakú časť štúdia by som si už musela platiť, tak nechcem ísť do niečoho čo by som nedotiahla. ( a teda ešte jedna otázka : Aj keď predošlé vzdelanie ukončím bakalárom platím potom na 2.škole školné? alebo len v prípade neúspešného predošlého štúdia?
Ďakujem
Ahoj ja na gympli samé 1, matika žiaden problém, všetkému som rozumela a robila som prijímačky na EFM na matzye, neboli najľahšie, ale zobrali ma... A móžem ti povedať, že už hneď prvý semestwr som pocítila náročnosť tejto školy, ledva-ledva prechádzam, učivo je obsiahle a dosť náročné na pochopenie a rozvrh mám od rána do 6 večer, čiže žiaden sociálny život mimo školy. Ale verím, že neskôr už to bude jednoduchšie,podľa mňa chcú len docieliť to, aby niektorí odišli a nemuseli oni vyhadzovať
@akinimod7 a vieš povedať niečo konkrétne napr. čo je považované za najťažší predmet alebo pod.? ..a celkovo v ročníku je aká atmosféra? sú to prevažne študenti z mat. gymnázií alebo normálnych? a vyhadzuje sa tam veľa? ( a prejaví sa to až pri skúškach alebo vás skúšajú v priebehu semestra? že či je náročné sa iba naučiť na skúšky alebo je veľa "roboty" aj na doma? ) (inak dik za info )
Som na fyzike na UKF a nič neviem, ani ma to nezaujíma/nebaví, po semestri bežím preč Ale spolužiaci sú totálne úžasný a učitelia fajn, no o to (žiaľ) nejde.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
A či by nebol/a ochotný/á poslať napr. ukážku skrípt alebo podkladov, napr. na nejakú ťažkú skúšku alebo podobne, pre predstavu.
Nejakú časť štúdia by som si už musela platiť, tak nechcem ísť do niečoho čo by som nedotiahla. ( a teda ešte jedna otázka : Aj keď predošlé vzdelanie ukončím bakalárom platím potom na 2.škole školné? alebo len v prípade neúspešného predošlého štúdia?
Ďakujem