Ahojte,tento rocnik mame len 1x do tyzdna matiku. A mame projekt spraviť. No,na temu statistika,ze napr: Kolko ludi ma krvnu skupinu A,B...z opytanych. Alebo kolko aut prejde po tejto a tejto ceste kazdy den a jaka farba najviac a pod. ale toto uz nemozem
kolko ludi v bare pije vodku, kolko borovicku, kolko zien pije pivo, a kolko ludi pije ovocne sajrajty
napriklad
alebo napriklad kolko ludi z triedy ma hnede vlasy, kolko blond a kolko cierne a kolko inej farby a potom to mozes specifikovat na chlapcov a dievcata a potom napriklad aj na prvy rad, druhy rad a treti rad(ako myslim lavice)
daj mail pošlem ti to, našiel som to je tam nejaka drobná chyba čo viem (mala ju celá trieda). Dostal som za to tuším 1 alebo 2 teraz neviem už. Veď si to skontroluj potom
Skus zohnat datumy narodenia vsetkych ziakov v triede a pokus sa oboznamit spoluziakov s tymto, podla mna velmi zaujimavym, statistickym paradoxom, kde uz pri 23 ludoch mas 50% sancu ze dvaja budu mat narodeniny v rovnaky den.
@scrat7 čožeee?? takú blbosť máme aj my, ale môžeme to aj vo dvojiciach a tak sme rozmýšľali s kolegyňou , že by sme urobili prieskum vo všetkých triedach na škole, že v ktorom dni má koľko % ľudí akú farbu trička alebo koľko trvá priemerne cesta do školy mojich spolužiakov... inak nie sme náhodou spolužiaci? lebo tie tvoje príklady boli aj u nás spomínané a ešte tak na okraj, tržbu sa nemáš ako dozvedieť, to ti nikde nezavesia na nos
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
napriklad
alebo napriklad kolko ludi z triedy ma hnede vlasy, kolko blond a kolko cierne a kolko inej farby a potom to mozes specifikovat na chlapcov a dievcata a potom napriklad aj na prvy rad, druhy rad a treti rad(ako myslim lavice)
ak si vezmes moje rady k srdiecku, tak nemas zaco
» en.wikipedia.org/wiki/Birthday_p...