Ako maturita z ineho predmetu Prides, vytiahnes otazku, mas cas na pripravu a potom odpovedas. Len vyuzijes aj tabulu a vsetky tie srandy ako pravitko kruzidlo a tak. Teda ak budes mat otazku na to.
ja som ju chcel. skoro som si ju zapisal. ale na nasej skoole by som bol asi jediny ktory by je mal. takze som si ju nedal aj tak by som robil skusky z matiky na vyske takze naco sa cit viac ked nemusim.
a mam pocit, ze ak nie si z gymnazia alebo neviem co tak je to nepovinne volitelny predmet a staci ti s nej iba pisomna cast a ustnu nemusis. a mozes si ju zapisat alebo nie. Preto aj lutujem, ze som si ju nedal.
No vypracovane temy by mohol aj mne niekto poslat sice maturita az o rok no ak niekto ma poslite mi alebo sa ozvite cez spravy.... a môže byť matika, fyzika, slovenčina a angličtina... díky moc
Minulý týždeň som bol sám so spolužiačkami dvoma v kabinete u našej matikárky..bo je aj výchovná poradkyňa..takže tam má brožúre na vš..a jej sa necelo s nami tam ísť a dala nám radšej kľúče odtadiaľ..a čo to tam nevidíme na stole..tohtoročné maturitné otázky z matiky.. ale kedže, z nás troch z matiky nešiel maturovať..a od nás dú len samí kockatí čuráci..tak nechaj to tam néé.. Ale čo som tak nahliadol..tak som videl aspoň čo sa týka z typu B..že tam boli len 2 príklady..na prvom liste..zrejme obšírné, ale len 2..ale né som istý, či to nebolo len pokračovanie strany.. ..hoci nemyslíím..ale zase tak toľko málo..to je divnéé, néé??
ono moc by mi to nepomohlo lebo na ustnu odpoved si kazdy profak vymysla vlastne otazky ale tie temy su zverejnene len mi ich treba vypracovat a mozno ich niekto uz vypracovane ma... alebo aspon stranku kde to najdem..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a mam pocit, ze ak nie si z gymnazia alebo neviem co tak je to nepovinne volitelny predmet a staci ti s nej iba pisomna cast a ustnu nemusis. a mozes si ju zapisat alebo nie. Preto aj lutujem, ze som si ju nedal.