no takze...ide o moju matku...ja si s nou moc nerozumiem,vacsinou sa len hadame,ae niekedy je to spoko,ze aj pokecame,ae to je skor vynimka...teraz mi povedala,ze nebudem chodievat vecer von,a samozrejme som sa s nou poriadne pohadala...a na druhy den pri
ja mam dojem ze mamka ma pravdu cen si to ze jej na tebe tak zalezi. mam kamaratku ktorej matke je to uz uplne jedno, ci pride dcera domov az o den spita alebo tak
27.7.som mal narodky 18 rokov... a tyzden pred tym som bol pozvaty od kamosov do ceska na chatu a mama ma nepustila lebo som nemal 18 rokov radsej nekomentujem lebo by som bol moc vulgarny
ja ti poviem o co ide... mala som ist na fest a jasne moj prvy festival velke halo okolo toho... a proste prisli za nou moje kamosky ze nehc ma pusti a take.. a ze ked nedoveruje mne tak nech doveruje aspon kamoskam.. a mamka povedala ze prve komu bude doverovat je mne.. a ze ona ma o mna strach.. lebo vecne do nej vsetci hustia tie vecicky ze drogy alkohol a tak.. proste verim ze sa o mna boji ale aky to bude pre nu sok ze budes mat 18 a budes trebars celu noc prec z domu.. nehc sa zacne pomaly pripravovat ale inac to poznam pred rokom som sa bila o kazdu pol hodinku
ona vobec nedava najavo,ze ma ma rada...fakt,keby ste tento nas "vztah" sledovali asi tak tyzden,hned by ste pochopili...zilina neni bronx...poznam tu milion ludi,a milion ludi pozna mna..a setci vedia,ze keby sa ma dotknu su dead...znie to blbo,a ani sa nebudem cudovat ked to budete nejak komentovat,ale je to tak...a v zivote som domov spita neprisla,ani nic podobne...zase moj oco,ten mi veri...keby ma videl s nejakym chalanom,tak ma zabije,ae veri mi...pusti ma von,ale ma ma pod kontrolou,vie kde som,atd..ae som vonku...ona nie...
ja to mam podobne, aj ked asi nie az take zle... no ked nad tym uvazujem pred rokom som tiez bola vonku len do deviatej... a teraz mozem byt do desiatej a je obcas taka vynimka ze som do jedenastej... ze zavolam raz za 2 tyzdne poviem dobry dovod a pocuju ze viem rozpravat ze niesom pripita a mozem byt max do jedenastej... a kamarat mi vravel ze si musim vybojovat to aby som mohla byt dlhsie a ked som sa pytala ako tak: meskaj domov, ked ti daju zaracha chod si vonku aj tak, par krat utec z domu... ja nvm nemam na to gule mozno ty ano
Proste, jak sa narodila sestra(mal som 2 a pol), bol som pre neho druhorady.
Teraz uz je to lepsie. Hadane sa dost, ale povacsine to vzda, lebo vidi ze nejsom sprosty a moje argumentovanie je tazke obist. Nasli sme spolocne zaluby, basgitara, gitara, motorky a je to v pohode. Skus sa s nou porozpravat o nej, co ju sere, popripade preco ta nema rada. To neni pravda, urcite ta ma niekde v srdci, len nevies kde.
ja mam uuuplne super vztah s ocom...ae s mamou ee...ona proste...nevem,nehovorim ze setko je jej chyba,jasne ze som dobre drza a sprosta k nej,ked ma vytoci...to by ste museli zazit...ja to beriem,ze sa o mna boji,ae stat sa mi moze hocikedy hocico...aj rano ked idem do skoly...a to ze by som bola o hodinu dlhsie vonku...no sorry...
Aaaano, mas pravdu, ale skus si s nou podebatovat, ak nevies improvizovat tak si argumenty priprav. A hlavne, nestracaj hlavu hned na zaciatku, ked bude vrieskat, skus pocuvat, aj ked to nebude prijemne pre usi. Alebo povedz otcovi, mame o tom nepovedz a ked ta pusti, mama nebude moct namietat.
to praveze takto neplati...ves,ona povie "noo,dobree,xod si kde xces,mna to nezaujma" a ptm na druhy den mi zase nada a navrieska na mna,ze nikam nejdem....omg,uz na to vazne nemam nervy...
@0 v meste nikto nie je a ty si myslíš, že sa ti nemôže nič stať? Sa zobuď dievča! Čím menej ľudí, tým väčšie nebezpečenstvo. Na plnom námestí sa na teba nikto nevrhne, ale v uličke, kde ani potkan nezablúdi, ťa zmlátiť a znásilniť môžu veľmi ľahko.
@4 Žilina nie je bronx? Ani moje mesto nie je bronx, dokonca ani Luník IX a vyskytujú sa tu živly, na ktoré by som večer (a v noci!) nerada narazila.
Tvrdíš, že máš za sebou kopu ľudí, ale keď teba a tvoju kamarátku v noci stretne partia nadržaných opitých chlapov, hodia vás do kríčka alebo do auta, tak ti ten tvoj "zástup ochrancov" nepomôže.
Buď rada, že niekomu na tebe záleží tak veľmi ako tvojej mame.
oooo tak niesom jedinaa ja mam 15 a moja mama je akoze v pohode ale teraz ako som v puberte sa v kuse snou hadam minule som sa jej snazila vysvetlit preco jej papulujem ... bo ona v kuse do mna bud zabrdne alebo co a ja som hned na nu nasrata a aj tak reagujem ale dako to asi nechcela pochopit,,, v kuse ma kontroluje a boji sa ties o mna... ja som happy ked ma do tej 9 pustii v kuse som muslea prist domov o 8 ako taka vadnaaaa... bolo mi to trapne a velakrat aj je ale uz som si zvikla ze to asi lepsie nebude ale tak skus sa s nou porozpravat aj ked neviem ci to pomozze ... alebo nech ta pusta 2x 3x do tyzdna dlhsie alebo tak dakoo prespekuluj to
hmm ja poznam tolko ludi co musia byt o 20:00 doma ze to ani neni mozne nektory aj skorej tak myslim ze cez tyzden staci byt do 21:00 a v piatk v sobotu mozes byt dlhsie nee ?? ja mozem byt do kedy chcem a vecsinov cez tyzden aj tak nejsom nikde alebo iba na chvilu 2-3 hodky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Proste, jak sa narodila sestra(mal som 2 a pol), bol som pre neho druhorady.
Teraz uz je to lepsie. Hadane sa dost, ale povacsine to vzda, lebo vidi ze nejsom sprosty a moje argumentovanie je tazke obist. Nasli sme spolocne zaluby, basgitara, gitara, motorky a je to v pohode. Skus sa s nou porozpravat o nej, co ju sere, popripade preco ta nema rada. To neni pravda, urcite ta ma niekde v srdci, len nevies kde.
@4 Žilina nie je bronx? Ani moje mesto nie je bronx, dokonca ani Luník IX a vyskytujú sa tu živly, na ktoré by som večer (a v noci!) nerada narazila.
Tvrdíš, že máš za sebou kopu ľudí, ale keď teba a tvoju kamarátku v noci stretne partia nadržaných opitých chlapov, hodia vás do kríčka alebo do auta, tak ti ten tvoj "zástup ochrancov" nepomôže.
Buď rada, že niekomu na tebe záleží tak veľmi ako tvojej mame.