Matovič je idiot, ktorý nemá v parlamente čo robiť, no Anča je spretá piča, ktorá už nevie čo od rozkoše, je to asi jediný spôsob ako sa dokáže Slovenská nacistická strana prezentovať.
Zato že ju nazval Ančou, možno to jej sa nečudujem lebo tiež nemá všetkých desať niekedy pokope ale Matovič je i tak idiot ktorému mohla aj desať napackať, snaží sa hrať na bojovníka za Slovákov a za obyčajných ludí ale je to iba obyčajný kretén....ale zasmial som sa fajn len čo som zapal pc
och bože, tomu debilovi asi naozaj robí pozornosť médii dobre... načo to rozmazáva? robí z parlamentu bulvár a deň, kedy nie je v hlavných správach podľa mňa považuje za premárnený.... úplný idiot, zbohatlík, ktorý v politike nemá čo robiť
ako, Belousovová zareagovala prehnane, ale vôbec sa jej nečudujem... koľko rokov je v politike ona? a začne si na ňu otvárať papuľu nejaký "zasran", ktorý ju nevie ani slušne nazvať - a čo s ním ona kravy pásla? ja by som mu asi tiež jednu jebla, keby sa o mne tak vyjadruje - keď už on zabúda na slušnosť, nečudujem sa, že zabudla aj ona....
"To nebola facka, bolo to len také učiteľské pohladenie," obraňuje čin podpredsedníčky SNS kolega Rafael Rafaj a dodáva, že "reakcia bola adekvátna. Ja som chlap, my by sme si to vyriešili trošku inde a trošku viac ráznejšie".
@pernik - veď naša nová vláda plánuje obmedzenie imunity na výroky vyslovené v parlamente - ako dedukujem z článku linknutého vyššie, ona ich nazýva potkanmi v sále parlamentu, tam sa aj horšie nadávky vyslovia - on ju nazval "Ančou" v rozhovore pre médiá... takže neporovnávajme neporovnateľné
No podla mna tiez nema Matovic v parlamente co robit, podobne ako polovica SaS, ale co uz... ak budu v mediach cely cas len taketo informacie na pousmiatie a zacne sa setrit a obmedzi sa korupcia, tak budem v podstate spokojny.
ako sa má k dáme správať? Keď ona je dáma, tak Slovensko je ekonomická veľmoc. Ona nazve rôznych poslancov ako chce, ale ju už nikto nemôže nazvať, ako chce. Ach... keď ju vidím, cítim v rukách vysokú dávku agresivity.
tak tento týždeň bol pán Matovič v Adela show,a poviem Vám mala som ako dosť...tak on sa dostal do politiky ako človek z ľudu.Tak ak tento človek má hovoriť za nás ľudí tak s pánom bohom.Ked poviem že je to chrapúň,tak je to veľmi slušné pomenovanie....sedliak z maštale je viac ako pán Matovič.... škoda slov....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Hnus.
ako, Belousovová zareagovala prehnane, ale vôbec sa jej nečudujem... koľko rokov je v politike ona? a začne si na ňu otvárať papuľu nejaký "zasran", ktorý ju nevie ani slušne nazvať - a čo s ním ona kravy pásla? ja by som mu asi tiež jednu jebla, keby sa o mne tak vyjadruje - keď už on zabúda na slušnosť, nečudujem sa, že zabudla aj ona....
ved by sa mu rucicka zlomila teplosovi
pozrite druhe video =D
p.Matovič je naozaj úboho a primitívne sa vyjadrujúci člen parlamentu, zatiaľ čo Ančisko je hysterická vyslúžila učiteľka..