ja nemam. a co tam potrebujes? mala by si tam vedeit vsetko. aj tak kazda skola mam pocit ma ine otazky .... ktore schvaluje ministerstvo. Nie? takze nic ine ti neostava len sa pekne ucit.
tak toto nemam. A garantujem ti. ze nie su vsade rovnake. lebo otazky co mame napriklad mi v skole su ine ako mate vy v skole. A co sa tyka nasho uctovnictva tak mi budeme mat predovsetkym len taky vacsi zaklad toho vsetkeho a potom vediet zauctovat urcite utove jednotky to je vse.
Kazda skola ma ine.. Ja som trebars maturoval na original účtovníckych programoch ako je Alfa - jednoduche učt. a Omega - na podvojné.... Su aj take školy, kt. ešte stale praktizuju klasické ´´ šibeničky´´....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ja mam z ucta na ustne uplne malo toho, lebo od nas nebudu vela vyzadovat a priklad vypracuje moja profka na uctovnictvo takze sa nemam preco bat
na ucto myslim mam winduo ci jak sa to vola...ale naucila som sa v nom asi pred troma tyzdnami len robit.....
neviem preco...ale nejak vobec nestresujem z matury....ved mame este september
a ked nevyjde to, tak februar