ale skús to vyriešiť takou tou všeobencnou knižkou pre maturantov a dopĺňať to informáciami zo zošita alebo zo seminárov, ja som to tak tiež robila. pretože budeš mať jasné fakty a súvislosti podľa toho, ako to od vás v škole vyžadujú.
na zaciatku roka som si chcela vsetky predmety pekne vypracovat a tak. po mesiaci som sa vujebala na to.... sak ked mas seminare tak myslim ze no problem,sa to vsetko opakuje od zaciatku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ale skús to vyriešiť takou tou všeobencnou knižkou pre maturantov a dopĺňať to informáciami zo zošita alebo zo seminárov, ja som to tak tiež robila. pretože budeš mať jasné fakty a súvislosti podľa toho, ako to od vás v škole vyžadujú.
btw, ja mám takúto knihu, plus aj dvojku
» www.gorila.sk/product/219154...
veď si požičaj otázky od niekoho, kto chodil na tvoju školu a maturoval z dejepisu.. to budeš mať najlepšie
@krampus a je ozaj kvalitna ta knizka ? pretoze strasne vela je tych knih , a nas profesor dejepisu nam poniektore neodporuca