Po chuja, mam vsetky, lebo som nikdy ani nemala vytlacenu fotku Vlastne raz ma kamaratka dosikanovala dat jej oznamko, tak som sa nan vystrihla z koncorocnej triednej fotky
ja som mal asi 100, ani neviem preco tak vela. pritom som rozdal mozno do 10 lebo sa mi to absolutne nechcelo vypisovat a celkovo mi to prislo ako blbost, davat ludom oznamka.
ako mame my vediet kolko ti treba? si zrataj kolkym ludom by si ich dala realne, ak na niekoho zabudnes, tak mu to oznamko pravdepodobne nedas, aj keby si ich mala doma v sufliku 100
my sme si brali vsetci okolo 60, mne zostala asi polovica a napr spoluziacka ich mala este malo, si chcela odo mna pozicat
tak hadam vies kolko priblizne chces rozdat ja som si vzala asi 50 a v pohode stacilo, aj to mi este dakych par zostalo ale tak ja som to rozdavala iba najblizsim nesla som sa kvoli tomu pretrhnut
Ja som nebrala ani jedno a keď si niekto pýtal hovorila som vždy že nabudúce nabudúce až nato zabudli a ja som ušetrila aj peniaze aj papier aj lepidlo
ja som si brala 20, rozdala som ich všetky, a potom som si ešte z triedy zobrala čo sme mali navyše a teraz ich mám ako záložky do kníh
ale my sme mali super oznamko, sami sme si ho navrhli, a úplne to na našu triedu sedí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ani neviem načo, ale ostalo mi možno 5 doma, neviem komu som to dal vlastne, toľko ľudí ani nepoznám
(slubila som par ludom a neposlala som to ale mam hrozne fotky)
my sme si brali vsetci okolo 60, mne zostala asi polovica a napr spoluziacka ich mala este malo, si chcela odo mna pozicat
My sme si na každého v triede objednali 30.
btw... aj po roku a pol stale nosim niektorým ludom vypísané asi ich vyhodím
Ale tak snáď sa mi podarí sa ich zbaviť.
ja som prečítala "mutanti"
ale my sme mali super oznamko, sami sme si ho navrhli, a úplne to na našu triedu sedí